„Am trăit ani de zile un abuz emoțional mental extrem”. Oana Roman face dezvăluiri despre cele mai grele momente din timpul relației cu Marius Elisei

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 06 nov 2023, 01:15

Oana Roman le îndeamnă pe femeile care se află în relații sau în căsnicii nereușite să plece, deoarece acest lucru nu le va aduce nimic bun

Sursa: Instagram

La jumătatea lunii ianuare, Oana Roman și Marius Elisei sărbătoreau zece ani de relație. La scurt timp după aceea, vedeta a anunțat că este singură, dând de înțeles că nu își mai dorește o împăcare cu Marius Elisei.

Oana Roman a început o adevărată serie de dezvăluiri, după ce a decis să pună punct relației cu Marius Elisei. Fiica Mioarei Roman nu mai închide ochii și vrea să spună prin tot ceea ce a trecut, considerând că l-a apărat destul pe tatăl fiicei sale.

Oana Roman îi aduce noi acuzații lui Marius Elisei

Cum a trecut prin astfel de situații și știe foarte bine ce înseamnă, Oana Roman le îndeamnă pe femeile care se află în relații sau în căsnicii nereușite să plece, deoarece acest lucru nu le va aduce nimic

bun.

După ce, zilele trecute, Marius Elisei i-a spus să îi șteargă numele de familie din mediul online, fiind deranjat de faptul că încă era trecută în acest fel, Oana Roman a venit cu o nouă serie de declarații.

Oana Roman a ținut să menționeze faptul că ceea ce face ea se numeșete asumare și, în niciun caz, nu este vorba de a spăla rufele în public.

Intențiile ei sunt bune, în timp ce vrea să arate tuturor că lucrurule nu erau deloc atât de roz pe cât părea.

Citește și: Reacția lui Marius Elisei după ce Oana Roman a spus că el nu se mai ocupă de creșterea fiicei lor, după despărțire

Fiica Mioarei Roman a declarat că a fost abuzată psihic de către fostul ei partener, iar acest lucru nu s-a întâmplat doar o dată.

De asemenea, Oana Roman îi îndeamnă pe oameni să gândească mai liber și să renunțe la mentalitatea după care se ghidau persoanele acum mulți ani.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Oana Roman îl acuză pe Marius Elisei de abuz emotional

Oana Roman demonstrează faptul că, din punctul ei de vedere, nu mai există cale de întoarcere, deoarece scoate la iveală multe probleme pe care le-a ținut ascunse atâția ani.

„Nu este vorba de spălat rufele în public, este vorba despre a-ți asuma ceea ce ai trăit, despre a nu te mai lăsa călcat în picioare.

Eu am trăit ani de zile un abuz emoțional și mental extrem și ca mine sunt milioane de femei care trăiesc și abuz fizic, dar nu este cazul meu și nu a fost niciodată în viața mea.

Nu trebuie să tăcem, fraților. Lăsați-mă în pace, eu nu mai protejez pe nimeni. Vă rog eu, uitați de mentalitatea asta îngrozitor de înapoiată și nu mai protejați pe nimeni și nu mai mergeți pe ideea hai să păstrăm aparențele, să nu ne vorbească lumea.

Aveți o singură viață și trebuie să o trăiți în demnitate”, a spus Oana Roman.

Citește și: Oana Roman pune tunurile pe Catinca Roman, după ce aceasta a spus că nu „mai are vreun motiv să o vadă” pe Mioara Roman: „Va urma jihad”. Nici Marius Elisei nu a scăpat

De asemenea, în urmă cu doar câteva zile, a recunoscut că i-a cerut ajutorul lui Dumnezeu, pentru a trece mai ușor peste perioda dificilă.