„Am trăit într-o stare permanentă de stres”. Oana Roman, dezvăluiri din mariajul cu Marius Elisei. Ce crede vedeta despre singurătate

Autor: Diana Bostan

Oana Roman se bucură de singurătate

Sursa: Instagram: Oana Roman Elisei

Oana Roman le-a dat replica celor care comentează la adresa ei. Vedeta s-a arătat deranjată de faptul că internauții spun despre aceasta că este mereu singură. Iată ce spune vedeta despre singurătate!

Oana Roman a transmis un mesaj puternic pe rețelele de socializare, adresându-se în special femeilor care se tem de singurătate. Vedeta a divorțat de Marius Elisei în anul 2021 după șapte ani de mariaj, iar de atunci locuiește alături de fiica ei, micuța Isa. Oana Roman a primit încă o lovitură la începutul acestui an, atunci când a pierdut-o și pe mama ei, Mioara Roman.

Vedeta se bucură de singurătate

După divorțul de Marius Elisei, Oana Roman a păstrat o discreție totală în ceea ce privește viața sentimentală. Vedeta se ocupă în totalitate de fiica ei și nu a dezvăluit niciodată faptul că în viața ei ar fi intervenit un alt bărbat. Cu toate acestea, Oana Roman le-a transmis un mesaj celor care susțin că a rămas singură și că acesta nu ar fi un lucru benefic.

Citește și: Oana Roman, mărturisiri dureroase la trei luni de la moartea mamei sale. Cum se simte vedeta în lipsa celei care i-a dat viață: „Dorul doare fizic”

Oana Roman vede singurătatea ca pe o binecuvântare, în special după o perioadă grea din viața ei, făcând referire la ultimii ani din căsnicia ei. Vedeta se ocupă mai mult de ea, dar și de fiica ei, având grijă ca aceasta să primească o educație bună și să fie fericită. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

După divorț, Oana Roman a fost nevoită să se confrunte și cu pierdea mamei sale, Mioara Roman, dorul de ea fiind unul copleșitor.

Chiar și așa, vedeta a găsit puterea de a merge mai departe, totul de dragul fiicei sale.

„Uneori singurătatea poate fi o binecuvântare. Ascultați cu atenție. Știu că multor femei le este frică de singurătate și aleg să trăiască în abuz și nefericire de frica singurătății. Dar liniștea și libertatea sunt neprețuite,” a spus Oana Roman, într-o postare făcută în secțiunea InstaStory.

Oana Roman se consideră liberă și fericită

Ea a continuat, dezvăluind că se bucură de singurătate și de liniștea pe care aceasta i-o aduce. Vedeta a mărturisit faptul că pentru mulți ani a trăit într-o stare permanentă de stres. Oana Roman pune pe primul plan fericirea și liniștea fetiței sale, aceasta fiind destul de afectată de neimplicarea tatălui.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu fiica Oanei Roman în miez de noapte. Vedeta a mers de urgență la spital: „Isa acuza dureri...”

„Apropo de singurătatea de care chiar mă bucur. E o liniște și o libertate de care aveam nevoie după foarte mulți ani în care am trăit într-o stare permanentă de stres.”, a mai spus vedeta.

Mesajul său a fost primit cu căldură și apreciere, fiind un îndemn pentru femei să-și găsească curajul de a se elibera de relațiile toxice și să își valorifice propria liniște și libertate.