Am trait s-o vedem si pe asta! Cangur MORT de inima rea in gara din Arad

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:44

Cum o fi ajuns aici? Nimeni nu stie! Cert este ca asa i-a fost scris bietului cangur. Sa moara de inima rea tocmai in gara din Arad. Urmeaza un film politist de-a rasu’- plansu’!

##VIDEO98221##Cum a decurs operatiunea "Cangurul"? Cativa aradeni au fost martorii unor scene desprinse parca din filme. Sa-si scuipe in san, nu alta, cand au dat cu ochii de astfel de imagini. Animale fugarite au mai vazut ei, dar sa vezi un cangur cum topaie pe sine, alergat de cativa copii, e lucru rar intalnit.

Ei bine, cangurul din povestea noastra nu avea training, pregatit de antrenament, dar cu siguranta si-a luat talpasita cu viteza maxima cand a vazut ca pe urmele lui sunt atatia oameni.

Cursa nebuna printre sine s-a oprit, insa, brusc.

Odata capturat, animalul ar fi trebuit sa ajunga la centrul de ecarisaj. De transport s-au ocupat cei de la Politia Locala, care au bagat cangurul in masina si dusi au fost. Numai ca, pe drum surpriza! Cangurul a murit. Cu cangurul mort in portbagaj, cei de la politia locala s-au dus la medicul veterinar, care a si facut autopsia animalului.



Concluzia: a murit de oboseala, de la cat a fost alergat. Acum, insa, anchetatorii au in fata un caz intortocheat. Ei trebuie sa afle de unde venea mamiferul si ce cauta in gara. Si mai ales, al cui sa fie cangurul, pentru ca in Arad nu exista gradina zoologica.

Politistii merg pe mai multe variante. Fie purtatorul de marsupiu a scapat dintr-un vagon, fie dintr-o masina care-l transporta, fie din curtea cuiva.
In oricare dintre situatii, paguba proprietarului este mare. Pretul unui astfel de animal exotic trece de 6 000 de euro. Asa se explica, probabil, de ce, pana acum, nimeni nu l-a revendicat. Si asta pentru ca daca cel care-l detinea nu are documentele de provenienta, ar putea fi aspru amendat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

Taguri: