Am trait sa o vedem si pe asta! Beyonce de Romania s-a mutat acasa la Narcisa! Blonda a sunat-o pe "rivala de moarte" de altadata si i-a cerut ajutorul! "N-am unde sa ma duc"

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 22:09

Beyonce a ajuns intr-o situatie disperata!

"N-am unde sa ma duc! Am fost la Petrosani, a venit Guta cu iubita si eu a trebuit sa plec. Nu am suportat situatia. Cum sa stau cu ea in casa? Am stat la prietena de-a mea, apoi mi-a dat Guta un apartament, dar venea si acolo cu iubita lui, ca sa vada fata", a spus blondina.

Suparata ca a ramas pe drumuri, a decis sa mearga la marea ei rivala de pana acum.

"M-am certat cu asta, nu am unde sa ma duc. Pot sa vin la tine cateva zile?", i-a spus Beyonce Narcisei. "Vino, te astept! Hai", i-a spus Narcisa.
"Alberto si Anais se iubesc, sunt foarte atasati", a explicat Madalina.

Ea si-a luat bagajul si fetita, s-a urcat in masina si a "aterizat" acasa la Narcisa. Fosta mare rivala o astepta in fata portii.

"Daca nu are unde sa stea, unde sa doarma, i-am zis sa vina la mine", a explicat Narcisa. A luat-o in brate pe Anais si a pupat-o pe Beyonce, intreband-o ce s-a intamplat intre ea si Guta. "Ma bucur ca m-a sunat. Ma bucur ca are incredere in mine. Eu tin mult la Anais, e o scumpa, n-ai cum sa nu o iubesti. Nu ma asteptam sa apeleze la mine, dar e ceva normal.
Omul invata din greseli",
a spus Narcisa.

Narcisa nu mai vrea sa auda de Guta. "Pentru mine nu mai exista omul asta. Eu si Beyonce suntem prietene. El e tatal lui Alberto, dar eu cu el nu mai avem nimic", a explicat ea.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Madalina i-a cerut Narcisei sa ia hainele lui Guta din camera in care locuieste ea de-acum inainte.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.