Am trait sa o vedem si pe asta! Cine si-ar fi imaginat vreodata ca peste un mormant poate sa fie construit un gard?

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:57

Culmea, culmilor, mormantul unui maramuresean a ajuns sa fie impartit in doua de un gard. Si, nu unul oarecare ci unul traditional, din lemn.

In urma cu un an de zile, autoritatile din zona au primit fonduri europene pentru a realiza un gard turistic, care sa imprejmuiasca biserica din localitate si cimitirul. Proiectul de peste 20 de milioane de lei a fost facut la termen, doar ca... gardul trece exact peste un mormant.

Daca in timpul vietii era unul dintre cei mai respectati oameni ai satului, ei bine, dupa moarte lucrurile s-au schimbat in cazul fostului curator al acestei biserici.

Somnul de veci este impartit, o parte din mormant este in incinta cimitirului iar cealalta parte este dincolo de gard.

##VIDEO131531##

Nea Vasile, clopotarul bisericii, s-a ingrozit cand a vazut mormantul cu gardul peste el si fara cruce. Asa ca, omul a incercat sa repare, cumva, greseala facuta de constructori. Cand au vazut grozavia, locanicii si-au pus mainile in cap.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Lucrarea este a Consiliului Judetean, executata de constructori angajati de dansii, terenul nu este domeniul primariei, ci in administratea parohieie catolice din Calinesti, noi am fost sesizati, am luat la cunostinta si am facut demersurile ”, a declarat primarul.

Oamenii spera ca, macar acum, in ceasul al doisprezecelea, societatea care a efectuat lucrarea sa-si repare greseala si, astfel, cel ingropat in mormantul cu pricina, sa-si poata dormi, in pace, somnul de veci.