Am trait sa o vedem si pe asta! Presedintele Traian Basescu s-a pozat in toata splendoarea in timpul unei plimbari cu yahtul

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:30

Cum arata seful statului la bustul gol, dar, mai ales, cu cine a petrecut?

Ei bine, da! Traian Basescu ne arata ca este lipsit de orice inhibitie. Nu are nicio o problema sa se arate publicului la bustul gol. Aflat in vacanta pe litoral presedintele a facut o plimbare pe mare alaturi de tanarul senator PD-List, Ciprian Rogojan cunoscut mai mult drept Cici de la Sistem. Si cum soarele ii rasfata,Traian Basescu a renuntat la tricou. A ramas in pantaloni scurti si a avut grija sa isi puna o sapca pe cap, sa nu faca insolatie.


Dupa cum se observa din fotografiile postate de senator pe un site de socializare, Traian Basescu se tine bine la cei 61 de ani. Nu are burta aproape deloc. Sa trecem, insa, la partea cea mai interesanta! Cu zambetul pe buze, presedintele tine intr-o mana un pahar, iar in cealalta o tigara electronica, pesemne ca ar vrea sa se lase de fumat. Langa el, senatorul PDL, un domn si observam o mana care seamana cu cea a unei blonde celebre din PDL.


Mana care apare in fotografie arata ca pe yaht a fost prezenta si o doamna. Sa fie oare Elena Udrea? Nu bagam mana in foc, dar sa vedem indiciile. Un lucru este, insa, cert! Elena Udrea a postat si ea pe contul sau o poza in care apare alaturi de senatorul PDL si acelasi personaj imbracat in alb si cu sapca bleu marin. Presedintele, insa, lipseste din aceasta fotografie.
Totusi mana care apare in poza cu Traian Basescu seamana izbitor cu cea a Elenei Udrea.

Pe mare nu stim daca s-au intalnit sau nu, dar cu siguranta Traian Basescu si Elena Udrea si-au petrecut seara separat. Presedintele la terasa din Neptun cu sotia, iar Elena Udrea la Navodari, in complexul de lux unde este cazata.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.