"Am trecut prin crize și dureri teribile" Loredana Chivu, primele declarații după operația la rinichi:” Am stat două săptămâni cu sonda”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 08 dec 2023, 02:05

Cum se simte Loredana Chivu după operația la rinichi

Sursa: Instagram Loredana Chivu

Loredana Chivu a suferit o operație la rinichi, blondina fiind nevoită să scoată o piatră care i-a adus o mulțime de probleme de sănătate. Fosta asistentă Tv a făcut mărturisiri despre perioada dificilă prin care a trecut, înainte să ajungă pe masa de operație.

Loredana Chivu a trecut cu bine peste intervenția chirurgicală la care a fost supusă. Se pare că blondina s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, o piatră de la rinichi i s-a deplasat în uretră, iar de aici a început coșmarul pentru frumoasa vedetă. Mai mult, perioada grea încă nu a trecut, fosta asistentă Tv va trebui să urmeze un regim stric, la recomandarea medicilor, după operația suferită.

Cum se simte Loredana Chivu după operația la rinichi

Loredana Chivu a dezvăluit că se simte foarte bine după intervenția suferită. Aceasta a mai precizat că operația cu laser a fost cea mai bună alegere, căci nu avea cum să scape altfel de piatra de la rinichi, care i-a provocat dureri greu de suportat.

"În momentul de față mă simt bine, am trecut printr-o anestezie generală.

Am avut o problemă la rinichiul drept. Am avut o piatră care a plecat de la rinichi în uretră ca să fiu cât de explicită pot. Piatra avea aproape un centimetru și pentru asta a fost nevoie de o operație cu laser și de mai multe tratamente pe care le urmez.

Astăzi am scăpat de piatră și în continuare o să urmez indicațiile doctorului meu.

Îmi iau tratamentul și voi face tot ce mi s-a recomandat mai departe.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sunt în continuare la spital pentru că a fost o anestezie generală și nu ai cum să pleci în ziua în care ți s-a efectuat operația", a povestit Loredana Chivu, pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Loredana Chivu a fost supusă, de urgență, unei intervenții chirurgicale: „Am fost intubată”

Loredana Chivu, despre cum au început problemele de sănătate

În urmă cu câteva săptămâni, iadul s-a declanșat pentru fosta asistentă Tv, care a avut dureri îngrozitoare și a ajuns pe mâna medicilor, care i-au descoperit problema la rinichi și astfel a ajuns să se opereze. 

"O să am de urmat un regim și am avut și înainte un regim de urmat. Totul s-a întâmplat așa foarte repede, acum două săptămâni m-am trecut cu niște crize și niște dureri teribile în zona abdomenului și a spatelui.

Am chemat de două ori salvarea, după care am hotărât să vin la urgență la un spital privat de la noi și atunci mi s-a descoperit problema pe care o am.

Am stat internată cinci zile, am avut o sondă internă, adică rinichiul drept era foarte inflamat și a trebuit să îi dăm puțin timp. Am stat două săptămâni cu sonda, după care am revenit pentru operația de extragere a pietrei pe care am avut-o și mi s-a înlocuit sonda. Voi mai sta cu ea încă 10 zile, iar dacă totul este bine rinichiul meu o să fie iar sănătos", a mai precizat Loredana Chivu.

Citește și: Loredana Chivu, primele declarații despre nuntă, după ce a primit inelul de logodnă în valoare de 87 de mii de euro. Când va avea loc marele eveniment din viața ei: ”Cu siguranță va fi ceva spectaculos”

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.