„Am uitat inelul acasă”. Prin ce peripeții a trecut Alex Bodi înainte de a o cere în căsătorie pe Ema Uta. La ce soluție a apelat afaceristul pentru a-și duce planul la bun sfârșit

Autor: Diana Bostan

Alex Bodi a uitat inelul de logodnă în România

Sursa: Instagram: Alex Bodi

Alex Bodi și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Ema Uta, marele eveniment având loc în Maldive. Înainte de a-și cere iubita în căsătorie, Alex Bodi a realizat că uitase inelul în România. Iată la ce soluție a apelat afaceristul pentru ca totul să iasă perfect!

Invitat în cadrul podcast-ului moderat de Bursucu, Alex Bodi a vorbit despre cererea în căsătorie, dar și despre momentele de panică de înaintea cererii, atunci când a realizat că a uitat inelul în România.

Alex Bodi a uitat în România inelul cu care a cerut-o în căsătorie pe Ema Uta

Alex Bodi și-a făcut în sfârșit curaj să facă marele pas, astfel că Ema Uta a anunțat azi, 1 aprilie 2024, că a fost cerută de soție.

Ema Uta a fost cerută de soție în Maldive, iar peisajul a fost unul de vis! Răspunsul afirmativ al vedetei a fost însoțit de artificii, emoții și zâmbete, toate astea sub luna superbă a cerului înstelat!

Citește și: Cum își crește Alex Bodi fiicele: „Nu am avut posibilități”. Afaceristul vrea ca și fetele lui să afle ce înseamnă modestia

În ciuda momentului perfect ce a fost împărtășit și cu urmăritorii lor, Alex Bodi a dezvăluit faptul că era pe punctul de a rămâne fără inelul de logodnă cu care urma să o ceară în căsătorie pe Ema Uta. În cadrul podcast-ului moderat de Bursucu, afaceristul susține că doar cu o zi înainte de cererea în căsătorie, a realizat faptul că inelul a rămas în România.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

În căutarea unei soluții, Alex Bodi susține că nu a reușit să doarmă toată noaptea și că Ema a observat faptul că este extrem de gânditor și agitat, dar fără a bănui ceea ce urma să se întâmple. În cele din urmă, Alex Bodi a luat legătura cu un prieten pentru ca acesta să-i aducă inelul tocmai în Maldive.

„Am zis, ”mamă, nu am inelul la mine”.

Am și uitat inelul acasă și a doua zi mi-am dat seama că nu găseam inelul. Stăteam noaptea așa, eram obosit și dintr-o dată îmi zice ”Dar nu poți să dormi? Nu. De ce? Mă gândesc și eu așa, poate de la fusul orar”. Și acum să caut un prieten rapid să-mi aducă inelul de pe o zi pe alta, că a doua zi trebuia să plecăm”, a spus Alex Bodi, în cadrul podcast-ului moderat de Bursucu.

View this post on Instagram

A post shared by Bursucu (@mister_bursucu)

Alex Bodi a cerut-o pe Ema Uta de soție, în Maldive

Ema Uta și Alex Bodi au avut parte de o relație plină de năbădăi, cu împăcări și despărțiri, dar se pare că dragostea a ieșit triumfătoare! Cu puțin timp în urmă, make-up artista a anunțat că a spus „Da” la cea mai importantă întrebare din viața ei, astfel că blondina se va căsători curând cu Alex Bodi!

Cererea a avut loc pe o plajă din Maldive, fiind însoțită de artificii și petale de trandafir. Se pare că Alex Bodi va ajunge pentru a treia oară în fața altarului, de data acesta, cu Ema Uta. În urmă cu ceva timp, fostul soț al Biancăi Drăgușanu declara chiar că s-a gândit, împreună cu Ema Uta, să devină părinți.

Citește și: Ema Uta a fost cerută în căsătorie de Alex Bodi! Cum arată inelul care a marcat marele eveniment

Ca de fiecare dată, Alex Bodi nu s-a lăsat prejos când a venit vorba de a-i oferi femeii iubite gesturi pe măsură! Cu ocazia cererii în căsătorie, afaceristul i-a oferit un inel cu un diamant foarte mare și strălucitor, care să-i aducă aminte blondinei cât de mult o iubește.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.