"Am urina neagra!" A crezut ca ii cresc aripi daca bea CINCI doze de energizant pe zi, timp de trei saptamani! E de-a dreptul SOCANT in ce hal a ajuns barbatul

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 13:05

Un muncitor constructor a crezut ca a gasit secretul pentru a munci mai mult si mai bine: bauturile energizante.

Cazul a fost descris in publicatia stiintifica "British Medical Journal".

Un barbat in varsta de 50 de ani, constructor, a inceput sa consume energizante pentru a face fata zilelor de munca intensiva, fara a-si schimba in niciun fel celelalte obiceiuri alimentare. Curand, a inceput sa se simta neobisnuit de obosit si sa resimta dureri in abdomen. A crezut ca are o raceala, insa a intrat in panica atunci cand a vazut ca urina lui e...

neagra!


Un test medical a aratat ca sufera e Hepatita C cronica, declansata de consumul agresiv de energizante in a caror compozitiei intra niacinul, o substanta periculoasa in doze mari. O singura doza de energizant contine de doua ori mai mult niacin decat doza zilnica recomandata.

In cantitati mici, niacinul lupta impotriva colesterolului, bolilor cardiovasculare sau durerilor de cap.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.