„Am văzut că-l susține pe Radu”. Cum a reacționat Cristina, după ce Radu s-a afișat cu Mihaela. Fosta concurentă aruncă bomba referitor la Patrick și Virginia

Autor: Diana Bostan

Cristina și-a spus părerea despre Mihaela

Sursa: Instagram- Cristina. Maria. Dn

Cristina de la ”Casa iubirii” și-a făcut curaj și a vorbit despre viața ei de după terminarea emisiunii. De ce este dezamăgită de Mihaela și ce părere are despre parcursul lui Patrick în cel de-al treilea sezon al show-ului matrimonial.

După aventura sa în cel de-al doilea sezon al emisiunii" Casa iubirii", Cristina a împărtășit cu cine a păstrat legătura după marea finală, dar și ce părere are despre apropierile dintre Radu și Mihaela.

Ce spune Cristina de la ”Casa iubirii” despre Mihaela

Chiar dacă nu a plecat acasă cu premiul cel mare sau cu o relație de iubire, Cristina a rămas cu amintiri frumoase și cu prietenii solide.

Fosta concurentă a dezvăluit faptul că se concentrează pe facultate și pe dezvoltarea sa personală, motiv pentru care nu se simte pregătită pentru o relație.

Cristina a mărturisit faptul că a păstrat legătura cu mai mulți concurenți din cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”, aceasta ar fi avut parte și de dezamăgiri. Fosta concurentă susține că nu s-a simțit deloc bine în momentul în care Mihaela i-a luat apărarea lui Radu, după ce tânăra a luat decizia de a nu forma un cuplu cu el în afara emisiunii.

Citește și: „Nu sunt un om cu foarte mulți prieteni”. Ce se întâmplă cu Radu de la „Casa iubirii” după ce a tăiat orice fel de legătură cu Cristina?

”Păstrez legătura cu majoritatea concurenților care au fost în casă, mă înțeleg bine cu majoritatea. Și cu Mihaela, nu am nimic cu ea. Am văzut că a dat declarații și că-l susține pe Radu, că e de partea lui, dar mai bine ar fi fost imparțială”,  a

spus Cristina pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Cristina a povestit că s-a comportat normal cu Mihaela și chiar a felicitat-o după emisiune, urându-i "La mulți ani!".

Ea a menționat că a avut o reacție la supărare și a fost dezamăgită după finalul emisiunii, aceasta sperând că ea va fi câștigătoare, nu Mihaela. Chiar și așa, Cristina a subliniat că îi dorește binele Mihaelei.

Cristina a vorbit despre Patrick și Virginia

În ceea ce privește relația cu Patrick, concurent în cel de-al treilea sezon al emisiunii, Cristina are doar cuvinte de laudă.

Ea afirmă că nu regretă nimic din interacțiunile lor din cadrul emisiunii și susține că nu ar fi putut să aibă ceva mai mult cu Patrick decât au avut. Cristina subliniază că nu există niciun regret în privința apropierii lor și apreciază momentele pe care le-au împărtășit în timpul participării la show-ul matrimonial.

Cristina îl susține pe Patrick și în actualul sezon al emisiunii, dorindu-i să-și găsească marea dragoste.

Ea crede că această dragoste ar putea fi reprezentată de Virginia, o tânără de care Patrick s-a apropiat deja. 

Citește și: Radu de la ”Casa iubirii”, mesaj pentru Cristina: ”Nici nu-mi găsesc cuvintele”. Ce au discutat cei doi foști iubiți la telefon

”Da, îl susțin, îl susțin să își găsească acum iubirea, pentru că înainte, din păcate, nu și-a găsit-o. Nu (nr. regretă că nu și-au dat o șansă), pentru că nu vedeam să se dezvolte legătura noastră mai mult de atât.  Patrick este un om foarte bun din toate punctele de vedere și eu acum, ca și soră sau fostă soră, că acum are mai multe surori acolo, îi doresc multă baftă și să își găsească iubirea. Da (nr. îl vede alături de Virginia), chiar se potrivesc, le dau un mare „da„”,  a mai spus Cristina pentru sursa menționată anterior.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.