„Am văzut mânuța ieșind”. Un nou-născut a fost găsit fără viață, în Italia, într-un tomberon. Trupul era învelit într-un hanorac

Autor: Andreea Buinoschi

Totul s-a petrecut în urmă cu două zile, 28 aprilie

Sursa: breakinglatest.news

Un nou născut din Italia a fost găsit fără viață, într-un tomberon și înfășurat într-un hanorac. Martorii au crezut că este vorba de o păpușă, dar realitatea era, de fapt, alta.

Un pensionar din Italia a găsit un nou-născut, într-un tomberon. Acesta a crezut că mâna pe care o vede e cea a unei păpuși. Copilul a fost aruncat cu tot cu placentă.

Nou-născut, aruncat într-un tomberon și găsit de un pensionar din Italia

Pensionarul a văzut o mânuță ieșind dintr-un tomberon, dar nu a avut curaj să se uite, deși credea că este vorba de mâna unei păpuși.

Acesta oprește un trecător, pentru a vedea împreună ce era aruncat în tomberonul pentru colectarea hainelor uzate.

Totul s-a petrecut în urmă cu două zile, 28 aprilie, în jurul orei 20:0o, în cartierul Città Studi, la intersecția dintre Via Sandro Botticelli și Via Cesare Saldini, relatează tg24.sky.it.

Cel mai probabil, copila avea doar câteva ore de viață, deoarece fusese aruncată cu tot cu placentă.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la spital, în vederea efectuării necropsiei, pentru a se stabili dacă fata fusese aruncată la tomberon cât încă era în viață.

„Probabil că s-a născut acasă, apoi, a murit la scurt timp din cauze încă neelucidate, apoi, a fost așezată în raftul tomberonului”, au precizat anchetatorii. Mai mult decât atât, nu se știe nici naționalitatea pe care copilul o avea.

Citește și: Cine este Diana, femeia găsită fără viață, pe un teren din Sibiu. Depresia puternică nu i-a dat pace în ultimele luni

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Procurorul Paolo Storari a deschis un dosar împotriva unor persoane a căror identitate nu este cunoscută sub acuzația de pruncucidere. De asemenea, o analiză inițială a arătat că, pe trupul nou-născutei, nu au fost înregistrate urme de violență de niciun fel.

Anchetatorii vor verifica și camerele de luat vederi care se află în zonă, dar și pe cele instalate în mijloacele de transport în comun.

O fată de șase ani a fost ucisă și băgată într-o găleată

O fată de doar șase ani a fost dată dispărută. Ulterior, aceasta a fost găsită fără viață, într-o găleată, iar vinovat pentru crimă ar fi chiar actuala parteneră a tatălui ei. Cum parcă nu ar fi fost suficient, criminalul a lăsat trupul neînsuflețit în fața casei mamei.

Cadavrul a fost descoperit miercuri, 26 aprilie, la puțin timp după ora opt dimineața. Oamenii legii au plecat imediat în căutarea Hannei Landon, iubita tatălui, de 43 de ani. Potrivit șerifilor, aceasta a fost găsită aproximativ șase ore mai târziu, când a fost și arestată.

Citește și: „Voia, cu tot dinadinsul, să-i facă mult rău”. Agresor lăsat în libertate, după ce și-a învinețit soție. Femeia a scăpat ca prin minune din mâinile bărbatului

Aceasta este, în prezent, reținută fără cauțiune, fiind acuzată de crimă de gardul I. Rezultatul autopsiei a confirmat că micuța nu a murit din cauze naturale, ci a fost ucisă, iar, pe corpul ei, erau o mulțime de răni.