Am vazut-o si pe asta! Palmierii din Timisoara beneficiaza de paza strasnica VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:33

Palmierii din Timisoara sunt paziti mai ceva ca un tezaur!

Pe principiul "Cine n-are de lucru, isi face!", politistii locali din Timisoara au, de doua saptamani, un obiectiv de care trebuie sa aiba grija ca de ochii din cap. E drept, nu e unul militar. Poate unul strategic, daca ne gandim ca este amplasat in centrul orasului. Cert este ca oamenii in uniforma nu se dezlipesc nici o clipa de perimetrul securizat.

40 de arbori exotici, 18 politisti, dintre care 6 pe o singura tura, trei schimburi.
Daca facem un simplu calcul ne dam seama ca un singur agent trebuie sa supravegheze atent sapte palmieri. Mai mult rusinati decat mandri de noua lor misiune, oamenii in uniforma spun ca n-au ce face si se supun ordinelor.

Banatenii zambesc amar cand aud de gaselnita edililor. Exista totusi o explicatie! Hotii dau tarcoale plantelor exotice si exista riscul ca palmierii sa dispara peste noapte. Avand in vedere ca au costat in total 10 000 de euro, supravegherea plantelor mediteraneene pare plauzibila.


Comandantul Politiei Locale din Timisoara s-a plans edililor de curand ca nu poate sa asigure ordinea publica in mai multe puncte din oras din lipsa de personal. Bine ca beneficiaza palmierii de paza strasnica!