„Am viziunea aia mereu, că voi primi o sticlă în cap”. Prințesa de Aur, despre pericolele la care se expune ca femeie, în timpul evenimentelor la care participă

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 08 sep 2023, 12:25

„Am viziunea aia mereu, că voi primi o sticlă în cap”. Prințesa de Aur, despre pericolele la care se expune ca femeie, în timpul evenimentelor la care participă

Sursa: Instagram

Prințesa de Aur are multe evenimente pe care trebuie să le onoreze, dar acestea o fac să treacă și prin sări nu tocmai plăcute, deoarece se teme pentru viața ei, fiind femeie, mai ales când situația degenerează.

Prințesa de Aur a fost invitată în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive. Aceasta a recunoscut că, la evenimentele la care a participat, a fost amenințată de diferite persoane și, în unele cazuri, nici nu a fost renumerată pentru prestația avută.

Prințesa de Aur, amenințată la evenimentele pe care le-a onorat

Prințesa de Aur a recunoscut faptul că, pe alocuri, lumea manelelor nu este foarte sigură, iar aceasta se simte destul de des în pericol, deoarece este femeie. Cu toate acestea, gândurile negre îi dispar din minte destul de repede.

„Hmm... Uneori, da. Și spun și de ce. De exemplu, la petrecere. Noi suntem artiste, atât eu, cât și tu. Mergem și, la un moment dat, se iau între ei sau, la un moment dat, te sperii și tu, ți-e frică că nu-ți iei una în numele Tatălui, și-al Fiului și direct, din greșeală.

Eu am avut viziunea asta mereu.

Da (n.r. să îi fie teamă pentru viața ei), în fiecare moment. Am viziunea aia mereu, că voi primi o sticlă în cap, dar trece. S-au mai liniștit apele.

Citește și: Bogdan de la Ploiești a fost rampa de lansare a lui Gheboasa în industria muzicală de la noi? Ce spune artistul despre colaborarea cu manelistul: ”M-a iubit de când m-a văzut prima oară”

Da, sincer, am primit chestii din astea (n.r. amenințări), dar am făcut în așa fel și am făcut să fie bine. Știu (n.r. cum să gestioneze situația). Perfect de bine.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Da, crezi că sunt numai eu, una singură pe pământul ăsta care nu a luat bani (n.r. nu a fost plătită pentru concertele susținute)?! Nu avem banii sau au plecat ginerică și mireasa, s-au dus și nu mi-au mai dat banii. Au plecat din nuntă.

Și ce o să fac acum?! Să ajung acasă sănătoasă, că belelele curg.

Să ajungi la o înțelegere cu ei, în care să le fie și lor bine și noi bine. Dar să nu înțelegi că tot timpul a fost așa, așa...”, a povestit Prințesa de Aur.

Prințesa de Aur nu este certată cu niciun artist

Întrebată dacă este vreun artist cu care nu vorbește, Prințesa de Aur a spus că nu are nicio persoană cu care să se afle în această situație, deoarece vorbește cu toată lumea și nici nu este o fire care să se supere.

Citește și: Karmen, dezvăluiri incendiare despre relația cu soțul ei! Artista a vorbit despre cel mai deranjant moment care i-a stârnit gelozia! „Efectiv fierbeam! L-am văzut pe el atât de panicat!”

„Eu pe toată lumea... vorbesc. Nu, sincer, nu (n.r. să fi auzit dacă cineva a vorbit despre ea). Poate din, să zic așa, necunoscuți. Tot așa, artiști care, la fel, cântă, dar nu cunoscuți. Eu nu mă supăr niciodată”, a mai povestit aceasta.