”Am vorbit cu ea” Oana Roman, ultimele detalii despre starea de sănătate a mamei sale. Ce spune vedeta despre eforturile depuse de medici

Author: Diana Bostan

Oana Roman vorbește despre starea de sănătate a mamei sale

Sursa: Arhivă

Oana Roman a oferit ultimele detalii despre starea de sănătate a mamei sale. Mioara Roman se află internată la Terapie Intensivă

Mioara Roman a fost detubată și se află internată la Terapie Intensivă. Oana Roman a mers la spital și a reușit să vorbească cu mama ei.

Oana Roman a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale

Vedeta este destul de activă în mediul online, iar ultimele săptămâni au fost destul de grele pentru aceasta. Oana Roman se ocupă singură de mama ei, care a fost internată în spital în urma unor probleme de sănătate.

Citește și: „Toate rugăciunile voastre au contat” Ultimele informații despre starea de sănătate a Mioarei Roman

Oana Roman a mărturisit faptul că mama ei se simte mai bine și că a reușit să vorbească cu ea. Mioara Roman se află încă într-o stare delicată, însă medicii fac tot ce este necesar pentru ca aceasta să se recupereze. Acest lucru a fost remarcat și de Oana Roman, care a rămas impresionată de munca asistentelor și a medicilor de la Terapie Intensivă.

Citește și: „Urmează să o detubeze”. Oana Roman, anunț de ultimă oră despre starea Mioarei Roman

”Am fost la mama. E destul de bine, am vorbit cu ea, am putut comunica așa cât de cât. Dar acolo la terapie intensivă este foarte greu de privit și de procesat ce se întâmplă! Doamne ajută! Admir profund pe toți cei care lucrează într-o secție de terapie intensivă.

Mi se par super oameni”, a scris Oana Roman, în secțiunea Instastory.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Oana Roman nu a uitat ce a învățat de la mama ei

Ajunsă acasă, vedeta nu a uitat să le mulțumească tuturor pentru mesajele de bine și pentru gândurile bune în această perioadă dificilă.

Oana Roman a dezvăluit faptul că-i apreciază foarte mult pe medicii care lucrează cu dedicație și cu plăcere.

Citește și: „Urmează ore critice”. Oana Roman, noi vești despre mama ei! Cum se simte Mioara Roman după operația la care a fost supusă

Vedeta a mărturisit că a învățat acest lucru de la mama ei: ”Mama m-a învățat asta.

Să respect munca bine făcută, oricare ar fi acea muncă, iar cei care lucrează la terapie intensivă au o meserie foarte grea. Eu îi văd ca pe niște super eroi”, a mai spus Oana Roman.

Citește și: „Să ne rugăm pentru ea” Oana Roman, vești triste despre starea Mioarei Roman! Intervenția la care va fi supusă mama ei

Deși este extrem de afectată de situația mamei sale, căreia îi este extrem de dedicată, Oana Roman a găsit puterea de a merge mai departe și de-ași desfășura activitățile și proiectele

de zi cu zi. După ce a luat-o pe Isa de la școală, vedeta a anunțat că va lua parte la deschiderea unei clinice estetice din Capitală.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.