"Am vrut sa imi tai singura piciorul!" Marturia socanta a unei femei atacate de un paianjen LETAL

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 10:30

Aideen Hynes, in varsta de 34 de ani, a fost pe punctul de a-si pierde piciorul, dupa ce a fost atacata de de un paianjen care semana cu o Vaduva Neagra.

Atacul a avut loc pe 1 iulie si, ulterior, piciorul i s-a umflat si s-a umplut de rani deschise, pline cu puroi. Doctorii s-au temut  ca  vor fi nevoiti sa taie carnea afectata, pe masura de otrava se raspandea spre glezna.

"Am avut nevoie de carje. Credeam ca o sa imi pierd piciorul. Ma durea atat de rau incat eram gata sa imi tai singura piciorul", a marturisit ea.



Din fericire, nu a fost nevoie de asa ceva. Dupa un tratament agresiv cu medicamente antihistaminice si cu antibiotice, ea s-a recuperat integral.

Darrin, sotul femeii, a reusit sa captureze paianjenul periculos, dar nu l-a omorat, ci l-a eliberat pe un camp din apropiere.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.