„Am vrut să sun la ambulanță”. Probleme grave de sănătate pentru Radu de la „Casa iubirii”! Ce a pățit câștigătorul sezonului 2

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 02 feb 2024, 21:42

„Am vrut să sun la ambulanță”. Probleme grave de sănătate pentru Radu de la „Casa iubirii”! Ce a pățit câștigătorul sezonului 2

Sursa: Radu Nitu Instagram

Radu, fost concurent și câștigător al sezonului 2 din Casa Iubirii, se confruntă cu mari probleme de sănătate. După ce nu a mai fost activ în mediul online, fanii au intrat la bănuieli.

Radu nu se simte prea bine în ultima perioadă, mărturisind că a vrut chiar să cheme ambulanța. Fostul concurent de la Casa Iubirii le-a povestit totul urmăritorilor săi.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Radu de la Casa Iubirii

Se pare că acesta a luat o răceală puternică, însă nu știe dacă este Covid sau gripă.

„Bună ziua, dragilor! Vă rog să mă scuzați pentru păr, pentru inactivitate, însă vreau să vă spun că de o perioadă de timp, de vreo 2 zile m-a luat o răceală foarte puternică.

Nu știu ce e, dacă e Covid, dacă e gripă, dacă e răceală, nu știu exact, însă are niște simptome foarte nașpa.

Citește și: Ce au observat fanii în videoclipul Mihaelei alături de Sorin: „Aveai fermoarul deschis”

Tot timpul am dureri de cap, dureri de ochi, îmi curge nasul, mă doare gâtul, am dureri de spate, frisoane, febră, sunt vai mama mea.

Astăzi, toată ziua nu m-am ridicat din pat. Iau tratament, am tratament de luat, însă am vrut să știți că sunt ok, sunt bine și ă
sper să-mi revin cât mai repede din asta pentru că nu e ok ce se întâmpl.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Azi noapte am vrut să sun la ambulanță să mă duc la spital. Am zis că dacă nu o să mă simt bine în seara asta, sun la ambulanță,” a spus Radu într-un filmuleț postat pe Instagram.

Radu a câștigat sezonul 2 al emisiunii „Casa Iubirii”

Radu a fost unul dintre marii câștigători ai emisiunii matrimoniale „Casa Iubirii”. Tânărul s-a ales cu un premiu în valoare de 75.000

de lei, dar și un trofeu.

Citește și: „Te vrem în sezonul 3!” Cum au reacționat fanii în urma unei fotografii cu Mihaela, fosta concurentă din Casa Iubirii. Își dorește aceasta să revină în emisiune?

Alături de el a fost și Mihaela, de asemenea câștigătoare a emisiunii. Cei doi au reușit să câștige inimile publicului prin prezența lor, astfel că voturile de acasă s-au îndreptat către aceștia.

Sezonul 3 al emisiunii poate fi urmărit de telespectatori pe Kanal D, de luni până vineri de la orele 10 și 16 și sâmbătă și duminică de la 16 și 19.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.