„Am zis ca trebuie sa o  fac si pe asta!” Oana Radu renunta la inhibitii si apare asa in aceasta seara la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 sep 2020, 00:03

Seara eliminatorie la Bravo, ai stil! Celebrities! Cine paraseste competitia in editia din aceasta seara a show-ului

In aceasta seara, de la ora 22:00, in emisiunea “Bravo, ai stil! Celebrities”, un nou concept le va antrena pe cele noua concurente sa faca spectacol, intr-o noua editia e show-ului difuzat la Kanal D!

Tematica serii propusa pentru aspirantele la marele titlul este una indrazneata, care le va lasa mana libera si le va impinge imaginatia dincolo de orice limita – “Avantgarde”.

Oana Radu ofera un show de zile mari juratilor, contracandidatelor, dar si telespectatorilor, inca de la momentul in care paseste in platoul “Bravo, ai stil! Celebrities”. Aflata intr-o forma de zile mari, concurenta scapa de inhibitii si isi alege un styling indraznet, care o scoate din zona ei de confort, dupa cum aceasta marturiseste la finalul prestatiei artistice.

“Am indraznit! In opinia mea, avantgarde inseamna inovatie si indraznala, asa ca am scapat de inhibitii si am zis ca trebuie sa o fac si pe asta ”,

spune Oana Radu.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Catalin Botezatu iubeste nebuneste! Cine i-a schimbat complet viata vedetei Kanal D

Citeste si: Bomba in showbiz! Una dintre celebritatile de la „Bravo, ai stil! Celebrities” marturiseste ca a divortat! Adevar sau inventie?

Cum vor aprecia juratii indraznala concurentei, dar si ce vor spune contracandiatele sale despre outfitul acesteia veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata la ora 22:00, la Kanal D!