„Am zis să-i scriu și lui”. Ce se întâmplă între Nona și Laurențiu, fostul iubit al Lorenei. Bruneta a dezvăluit ce au discutat cei doi

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 30 ian 2024, 11:59

Nona a fost acuzată de faptul că a intervenit între Lorena și Laurențiu

Sursa: Captură YouTube

Nona a răbufnit în mediul online. Fosta concurentă a emisiunii ”Casa iubirii” a fost acuzată de faptul că ea ar fi motivul rupturii dintre Lorena și Laurențiu.

Lorena și Laurențiu și-au spus „adio”, iar fanii au acuzat-o pe Nona de faptul că ar fi intervenit între cei doi. Bruneta a discutat deschis cu Lorena despre acest subiect, în cadrul unui live pe TikTok.

Lorena a avut o discuție cu Nona, după despărțirea de Laurențiu

Lorena și Laurențiu au pus punct relației, deși s-au mutat împreună și păreau extrem de fericiți și drăgăstoși unul cu celălalt.

După ce șatena a anunțat despărțirea, Nona a intervenit pentru a clarifica anumite zvonuri referitoare la ea și Laurențiu. Internauții au acuzat-o pe Nona de faptul că ar fi interesată de Laurențiu, însă bruneta a luat foc.

Lorena a avut o discuție cu Nona în timpul unui live pe TikTok, dorind să lămurească o situație care a generat neplăceri. Înainte de a afla despre despărțirea dintre Lorena și Laurențiu, mulți oameni din mediul online îi spuneau tinerei că Nona și-ar fi manifestat interesul pentru iubitul ei.

Informațiile acestea au provocat reacții puternice din partea Nonei, care a afirmat în live-ul de pe TikTok că nu a existat niciodată un astfel de comportament și că totul a fost doar o neînțelegere.

Citește și: Ce decizie a luat Lorena după despărțirea de Laurențiu: „Aceasta este soluția”. Șatena i-a transmis un mesaj emoționant fostului iubit

Potrivit WOWbiz.ro, fosta iubită a lui Patrick a negat acuzațiile și i-a spus Lorenei că în momentul în care a auzit de despărțirea, aceasta a căutat-o pe Lorena,

nu pe Laurențiu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„A venit lumea și a zis că îți scriau în chat(n.r.

în live-urile de pe TikTok) că eu mă dau la Laur? Să vă fie rușine! Nu să par sfântă, dar când au început să se speculeze chestii, eu nu i-am scris lui, ți-am scris ție. Și până ieri, la mine în chat toți ziceau că v-ați despărțit. Eu am zis că nu are cum. Și când i-am văzut fața lui, că nici el nu era ok, am zis să-i scriu și lui.
Numai că el mi-a zis că voi sunteți bine. Lumea e rea!”
, a spus Nona, într-un live pe TikTok.

Ce decizie a luat Lorena după despărțirea de Laurențiu

Lorena a anunțat, în cadrul emisiunii ”Culisele iubirii”, faptul că ea și Laurențiu nu mai formează un cuplu. Deși fanii au luat în calcul această variantă a despărțirii, după ce Lorena a plecat în Spania și cei doi nu s-au mai afișat împreună, fosta concurentă a amânat această veste pentru fanii săi, fiind mult prea rănită.

Citește și: Cu cine își petrece nopțile Laurențiu, după despărțirea de Lorena! Mesajul fostului concurent Casa Iubirii

Deși motivele despărțirii nu au fost unele concrete, cei doi au ajuns la concluzia că nu se potrivesc și că-și doresc lucruri diferite de la viață. Cuplul se mutase împreună, adoptase două pisici, însă relația lor nu era nici pe departe atât de roz pe cât afișau ei pe rețelele de socializare.

În cadrul interviului, Lorena a dezvăluit și ce planuri de viitor are. Fosta concurentă a fost cea care a plecat din apartamentul în care locuia cu Laurențiu, iar acum se vede nevoită să i-a totul de la zero. Un lucru e sigur, Lorena vrea să se concentreze pe viața profesională și și-ar dori să rămână în România.

„Eu îmi doresc să rămân, vreau să văd ce pot să obțin singură, începând de la zero. Dar cred că sunt capabilă să fac asta și oricât de greu ar fi o să merg înainte și o să-mi găsesc drumul care trebuie”, a spus Lorena pentru Culisele iubirii.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.