Amalia Nastase, gafa de proportii la un eveniment monden VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:15

Fosta sotie a tenismenului Ilie Nastase, Amalia Nastase, a devenit de ceva vreme a iubitoare de evenimente mondene. Nimic rau in a te simti bine si a te distra, inca cu cat participi la maimulte evenimente mondene, cu atat trebuie sa scoti tinute diferite. Vorba aceea, esti vedeta, nu te poti imbraca la fel. Pana acum, Amalia a reusit sa faca fata cu brio acestei provocari. Intotdeauna, a afisat tinute elegante si cu bun gust.

Bun gust, bun gust, dar ce te faci cand la un eveniment monden se trezeste inc-o duduie sa aiba aceleasi gusturi ca si tine, Amalia?! Iar raspunsul il vom afla chiar acum, pentru ca fosta sotie a tenismenului a trait o asemenea situatie destul de penibila. Pe cand era ea “inarmata” cu o pereche de pantofi negri, cu tinte si cu talpa rosie, creata de catre un brand extrem de cunoscut, Amalia a avut neplacerea sa dea nas in nas cu o prietena care tinea mandra in picioare aceeasi incaltaminte.
Singura diferenta dintre cele doua perechi era ca cea purtata de doamna Nastase n-avea calapod. Tot e bine si-atat, pentru ca altfel nu stim zau la ce scena cu paruiala inclusa am fi asistat.

Chiar daca domnitele au observat ca poarta pantofi aproape identici, amandoua s-au prefacut ca… AFARA PLOUA… Au zambit larg, s-au pupat cu lumea aflata jur si au avut grija sa nu coboare privirile in pamant.
Nicio problema, fetelor, am avut noi grija sa coboram obiectivul camerei de filmat… si sa inregistram tot.

Nu e prima data cand Amalia are niscaiva probleme cu incaltamintea aleasa pentru purtare. In urma cu ceva timp, a fost prinsa iar pe picior gresit... sau, mai bine spus, neingrijit! Desi termometrele inregistrau -10 grade Celsius, iar troienele de zapada ne cantau serenade pe la ferestre, domnita si-a facut aparitia la un alt eveniment… in sandale! Zgariindu-ne retina cu doua calcaie… catastrofale! Aspect pentru care primeste din partea noastra un UPS CATREN.





 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.