Amalia Nastase, in topul celor mai bune femei de afaceri. “Am facut mereu afaceri pe o strangere de mana”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:58

Este una dintre cele mai apreciate femei din Romania, iar eleganta a recomandat-o intotdeauna in orice domeniu, fie ca este vorba de moda, de felul in care se poarta sau interactioneaza cu ceilalti.

##VIDEO95168##" Nu m-am gandit vreodata ca o fata din Rahova ar putea ajunge in top 10 femei d afaceri", a declarat Amalia Nastase la <Teo show>", referindu-se de sigur la ea. Nu se astepta la asta si nici nu a avut incredere in ea de la bun inceput. Insa a reusit, iar aceasta sansa o pune pe seama maturizarii si a experientelor care au schimbat-o in adancul sufletului.

Se bucura ca a reusit sa-si creeze propriul brand si ca oamenii nu o eticheteaza drept <fosta sotie a lui Ilie Nastase>.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată.

„Adevărul o
Teo show>", referindu-se de sigur la ea. Nu se astepta la asta si nici nu a avut incredere in ea de la bun inceput. Insa a reusit, iar aceasta sansa o pune pe seama maturizarii si a experientelor care au schimbat-o in adancul sufletului. Se bucura ca a reusit sa-si creeze propriul brand si ca oamenii nu o eticheteaza drept <fosta sotie a lui Ilie Nastase>.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”>",

referindu-se de sigur la ea. Nu se astepta la asta si nici nu a avut incredere in ea de la bun inceput. Insa a reusit, iar aceasta sansa o pune pe seama maturizarii si a experientelor care au schimbat-o in adancul sufletului. Se bucura ca a reusit sa-si creeze propriul brand si ca oamenii nu o eticheteaza drept <fosta sotie a lui Ilie Nastase>.

>

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”<fosta sotie a lui Ilie Nastase>.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”