Amalia Nastase, look de milioane la un eveniment monden

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:52

In cadrul unei expozitii de fotografie, Amalia Nastase a reusit sa cucereasca toate privirile! La 37 de ani, arata bestial!

##VIDEO86026##Lumea spune ca Amalia Nastase a inflorit dupa divortul de fostul ei sot.  Acum ca si-a gasit jumatatea, vedeta pur si simplu radiaza de fericire! A afisat un look de milioane la un eveniment monden. Rochia sclipitoare, paietata pe de-a intregul se aseza perfect pe trupul armonios al Amaliei. Aceasta creatie a fost realizata la comanda, de catre designerul Maria Marinescu si are pretul de 1780 de lei. Pantofii metalici s-au potrivit perfect tinutei, Christian Loubutin, 3900 de lei.

Daca pretul rochiei sau al pantofilor v-a uimit, valoarea bijuteriilor a fost mult mai mare. O colectie de inele care apartine brand-ului Mauboussin costa in jur de 8000 de lei. Bratara neagra, de plastic, este un gadget lansat in Statele Unite, care monitorizeaza caloriile consumate, calculeaza timpul de odihna si avertizeaza cand are corpul nevoie de miscare. Aceasta minune se gaseste in Statele Unite la pretul de 150 de euro, adica 660 lei.

Vedeta mai purta si o bratara tennis Cartier, din platina, cu diamante rotunde de 6,3 carate are pretul aproximativ de 25000 de dolaari, adica 82000 de lei! Asta da, look de milioane!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.