„Amândoi avem niște iubiri” Cum a reacționat iubita lui Culiță Sterp la noua piesă a artistului, „Fosta mea iubire”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 03 nov 2023, 17:53

„Amândoi avem niște iubiri” Cum a reacționat iubita lui Culiță Sterp la noua piesă a artistului, „Fosta mea iubire”

Sursa: Culiță Sterp Instagram

Daniela Iliescu nu s-a sfiit și a vorbit despre ce a simțit atunci când Culiță Sterp a lansat noua piesă intitulată „Fosta mea iubire”. Cum s-a simțit actuala iubită a lui Culiță?

Culiță Sterp a lansat o nouă piesă intitulată „Fosta mea iubire”, pe care o dedică tuturor celor care au trecut cel puțin o dată printr-o relație. 

Cum a reacționat Daniela Iliescu la noua piesă a lui Culiță Sterp

Culiță Sterp a întrebat-o direct pe actuala sa iubită, Daniela Iliescu, ce părere are despre noua piesă care se adresează unei foste iubiri. 

„Vreau s-o întreb pe fosta, actuala și viitoarea mea iubire ce părere are despre noua mea melodie?” a întrebat-o acesta într-un instastory. 

Cei doi se aflau împreună în mașină.

Daniela a mărturisit că se regăsește și ea în noua piesă a iubitului ei și că nu este deloc deranjată, deoarece și ea, ca toți ceilalți, a avut un fost iubit.

Citește și: Ce a apărut pe contul de Instagram al Ilenei Sterp după ce Iancu a cerut-o în căsătorie pe Denisa Coțolan: ”N-am cuvinte”

„În sfârșit, ai scos și tu o melodie să mi se potrivească și mie și ție. Amândoi avem niște iubiri, niște foști,” a fost reacția acesteia. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Culiță a mai ținut să puncteze faptul că noua piesă este pentru toți care se regăsesc în ea, nefiind vorba doar despre o fostă sau un fost.

De ce nu a vrut Daniela să formeze de la început un cuplu cu Culiță Sterp

Daniela și Culiță Sterp trăiesc o adevărată poveste de dragoste și au împreună un băiețel, Milan. 

Cei doi se știu încă din liceu, însă destinul i-a reunit abia după câțiva ani și i-au adus împreună pentru a forma o familie. 

Citește și: Clipe emoționante pentru Iancu Sterp în ringul de luptă: „A câștigat cel mai important lucru pentru el”. Întreg momentul s-a terminat cu o cerere în căsătorie

Logodnica lui Culiță Sterp a vorbit despre începutul relației cu  Culiță Sterp  și despre cât de dificil a fost pentru ea să formeze o relație cu acesta.

Se pare că Daniela a asistat la începutul relației cu artistul la mai multe situații în care, în fiecare zi vedea cum Culiță se împacă sau se desparte de fosta lui.

„Și-a făcut curaj și mi-a spus că îi e foarte drag de mine și m-a întrebat dacă m-aș vedea într-o relație cu el. Atunci i-am spus sincer că nu, în primul rând că nu căutam o relație și în al doilea rând pentru că avea o situație foarte complicată.

Știam atunci, din ce mai apărea pe internet, că se împăcase cu fosta lui și era situația că azi se împăcau, mâine se despărțeau, deci nu puteam”,  a declarat Daniela în cadrul emisiunii ”Online Story by Cornelia Ionescu” și preluat de  WOWbiz