Amandoua s-au luptat pentru inima lui None! Din rivale au devenit cele mai bune prietene, dupa eliminarea din casa "Puterea dragostei"! Iata cum au fost surprinse Larisa si Andreea la shopping!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(4)

Andreea si Larisa l-au curtat pe None, in perioada in care au fost in casa "Puterea dragostei", insa fara sorti de izbanda.

Andreea este concurenta cea mai recent eliminata din casa "Puterea dragostei". Dupa doua incercari esuate de a forma un cuplu in casa iubirii, mai intai cu None si apoi cu Alex, aceasta a parasit competitia, in urma voturilor venite din partea colegilor sai. Imediat dupa eliminarea din emisiune, Andreea a simtit nevoia sa le impartaseasca sustinatorilor ei din mediul online faptul ca nu isi mai doreste sa revina in competitie si astfel sa nu o voteze in acest sens.

"Multumesc celor care au fost alaturi de mine si m-au sustinut mereu!!! Va iubesc mult! Nu uitati, nu totul este asa cum pare! Si va rog sa nu ma votați, eu nu imi doresc sa ma intorc! Va multumesc inca o data pentru toata sustinerea!", a spus Andreea.

Desi in casa "Puterea dragostei", Andreea si Larisa au fost rivale, deoarece s-au luptat ambele pentru cucerirea inimii lui None, dupa plecarea din emisiune, cele doua s-au reintalnit in tara si au revenit la sentimente mai bune, devenind chiar bune prietene.


Daca pe de o parte, Andreea si-a exprimat dorinta de nu mai fi votata sa revina in casa iubirii, de pe alta parte, Larisa asteapta cu nerabdare sa ajunga din nou in emisiune. Pentru a veni in ajutorul prietenei sale, Andreea a lansat pe contul ei de socializare un mesaj pentru a-si indemna fanii sa o voteze pe Larisa pentru a putea reveni in casa "Puterea dragostei".

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Toti meritam a doua sansa, toti avem un trecut dar putini isi asuma asta, trecutul ne-a facut sa fim ceea ce suntem astazi! Votati Larisa, casa are nevoie de oameni sinceri si asumati! Larisa este o persoana asumata si sincera! Rog toti sustinatorii mei sa o voteze pentru a se intoarce in casa!", a scris Andreea pe contul ei de socializare.