Amanta, martor-cheie intr-un proces de divort de la „Ne vedem la tribunal” „Cand am ramas insarcinata, el mi-a spus sa avortez copilul!” Marturia ei completa, in emisiunea difuzata sambata, de la ora 21.30, la Kanal D

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 22:10

Rasturnare de situatie in cazul divortului prezentat in aceasta sambata, in emisiunea „Ne vedem la tribunal”, difuzata de la ora 21:30, la Kanal D.

Oana si Alin Trasca sunt casatoriti de 11 ani, problemele in casnicie instaurandu-se in ultimii trei ani, si astfel, divortul fiind inevitabil. Temeiul pentru care acestia se afla in fata juratilor de la “Ne vedem la tribunal” este dat de faptul ca sotia refuza sa ii acorde divortul barbatului, invocand motivul ca a fost inselata atunci cand acestia au contractat un credit ipotecar.

Pledoaria unui martor-cheie prezent in fata juratilor show-ului difuzat la Kanal D este cutremuratoare si demna de un scenariu de film, aceasta fiind chiar fosta amanta a barbatului.

Aflata „in boxa”, chiar langa sotia inselata, fosta amanta spune: „Cand am ramas insarcinata, el mi-a spus sa avortez copilul!”

Marturia ei completa  si acuzatiile celor doi soti le puteti urmari  in aceasta sambata, in emisiunea „Ne vedem la tribunal”, difuzata incepand cu ora 21:30, la Kanal D!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi materialul video pe WOWbiz.ro!