Amanta UMILITA in public de o sotie furioasa. I-a SMULS hainele de pe ea si a batut-o cu BESTIALITATE!

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 03 oct 2020, 09:30

E groaznic ce i s-a putut intampla acestei tinere! A fost ambuscata de sotia barbatului cu care avea o aventura si batuta cu bestialitate.

Lin Yao Li, o tanara in varsta de 38 de ani, a fost atacata pe strada, in plina zi de sotia barbatului cu care avea o aventura si trei prietene ale acesteia. Femeia a fost imobilizata si lovita cu pumnii si picioarele de sotia geloasa si furioasa pe tanara care ii ameninta casnicia.

Insa furia femeii inselate nu s-a limitat doar la a-si lovi rivala! Lin Yao Li a fost dezbracata pana la piele de agresoare.

Cel mai grav este ca nimeni nu a intervenit, in China existand conceptia ca amanta trebuie sa plateasca pentru ca a intervenit in mariajul unui cuplu. Mai mult decat atat, au filmat intreaga scena teribila si au facut publice imaginile pe internet!



Sursa foto: dailymail.co.uk

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.