Amantlâc înscenat? Irina Tănase nu l-a trădat pe Liviu Dragnea?! Ce detalii neașteptate au ieșit la iveală! Irina ar fi fost surprinsă de Moș Nicolae într-un atelier de rochii de mireasă!

Autor: Daniela Iliuta

Irina Tănase și Liviu Dragnea trec printr-o perioada dificilă a relației lor, care durează de opt ani, după ce fostul politician ar fi descoperit că iubita lui i-ar fost infidelă.

Despărțirea controversată dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase a ajuns la un alt nivel, după ce au fost publicate stenogramele cu discuția dintre Irina și presupusul ei amant.
Separarea dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase este cel mai discutat subiect în presă în ultimele zile. După ce s-a zvonit că Irina l-ar fi înșelat pe fostul lider PSD și au fost publicate și mesajele tinerei cu presupusul ei ământ, Irina a încercat să își spună partea să de adevăr.

Amantlâc înscenat? Irina Tănase nu l-a trădat pe Liviu Dragnea?! Ce detalii neașteptate au ieșit la iveală

În cadrul emisiunii Teo Show de astăzi, renumitul jurnalist Dan Silviu Boerescu a făcut câteva precizări importante despre ceea ce se petrece între Irina Tănase și Liviu Dragnea. Acesta a spus că Liviu Dragnea a plecat într-adevăr din casă în care locuia cu Irina, iubita să, alături de care a avut o relație de opt ani.

"A plecat de la propria casă, asta e interesant! Casă a fost cumpărată de Irina în timpul detenției domnului Dragnea, dar cu banii lui evident! Și câteva zile a fost totul în suspans că a plecat, n-a plecat! Și-a luat bagajele, Irina merge în continuare cu mașînă și șoferul lui Liviu Dragnea. Nu știu cât e portiță de întors fiindcă... după ce câteva zile totul a fost așa neclar, a plecat, n-a plecat, e doar o speculație de presă! Acum lucrurile sunt foarte clare pentru că Irina a vorbit cu un ziar și a recunoscut că

domnul Dragnea a plecat de acasă! Era un sms care era consecință unor convorbiri înscenate de cineva! Chipurile, Irina ar fi avut o conversație foarte senzuală cu un fost iubit! O conversație însoțită de niște imagini foarte elocvente! Ea și-a pus în evidență atuurile în poze!", a spus Dan Silviu Boerescu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Irina Tănase a rupt tăcerea după despărțirea de Liviu Dragnea! Ce mesaj i-a trimis politicianul în miez de noapte

Pe de altă parte, Dan Silviu Boerescu a mai subliniat și faptul că toate acele conversații dintre Irina și presupusul ământ par să fie unele false, înscenate.

"Este foarte posibil să fie o făcătură fiindcă numărul acela de telefon nu coincide cu numărul presupusului adrisant! E că într-o Scrisoare pierdută! Domnul Liviu Dragnea n-avea de unde să știe de la bun început! Poate că au existat niște

semne anterioare, noi n-avem de unde să știm lucrul asta, doar speculăm! Poate că se baza el pe ceva! Plus că și Irina în ultima ei intervenție recunoaște că Dragnea era un om foarte gelos!", a mai zis Dan Silviu Boerescu. 

Citeste si: Cine a vrut să o despartă pe Irina Tanase de Liviu Dragnea. Fosta iubită a pliticianului face primele dezvăluiri: "Nu doresc să port vreun război nici cu Codrin Stefanescu, nici cu altcineva!"

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.