Amantlacul anului! Gabriel Enache, fotbalist la nationala, si-a adus nevasta in pragul disperarii! WOWbiz l-a prins cand "marca" la amanta, in timp ce sotia credea ca e in cantonament

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:55

Relatia ascunsa a fotbalistului Gabriel Enache are toate sansele sa devina amantlacul anului!

Barbatul a fost surprins de paparazzii WOWbiz in ipostaze uluitoare, in timp ce petrecea momente tandre cu amanta, iar sotia lui, Madalina, statea acasa singura, impreuna cu fetita lor.


Gabriel Enache si-a fentat sotia ca jucatorii de pe teren. Barbatul duce o viata dubla, de ceva timp, iar relatia pe care o are cu tanara misterioasa pare sa fie mai mult decat o simpla aventura.

Fostbalistul nationalei a fost surprins in timp ce se intorcea din cantonament, iar primul loc in car s-a oprit nu a fost casa primitoare, unde il astepta sotia si copilul, ci...cuibusorul de nebunii pe care il are impreuna cu amanta.
Dupa ce echipa WOWbiz i-a aratat imaginile uluitoare si sotiei sale, femeia a fost devastata. Madalina abia a avut puterea sa vorbeasca despre atitudinea sotului ei.

In timp ce Madalina il astepta acasa, alaturi de fetita pe care o au impreuna, in varsta de un an si jumatate, Gabi Enache isi anunta sotia ca va
intarzia din cantonament cu zi. In realitate, el isi petrecea timpul in bratele amantei sale.
"Am observat plasele pe care i le-a adus domnisoarei. Eu nu mai stiu cand am primit ultima oara ceva. Nici macar de Craciun. De Sarbatori mi-a spus ca pleaca cu baietii si s-a intors abia a doua zi. A plecat, nu a pus nimic sub brad la noi", a mai spus ea, in lacrimi.


Cum s-au distantat cei doi?

"Eu mi-am petrecut foarte mult timp la salon si cu fetita, l-am lasat sa se simta mai relaxat, sa nu fiu cicalitoare cu el, dar mai mult nu stiu ce sa spun. Nu am insistat, m-am gandit ca daca isi va dori sa incheie totul, ar fi venit sa imi spuna.
Am acceptat foarte multe lucruri. Vreau sa intentez divort, nu la notariat, ci in instanta.
Ii spuneam ca fetita e bolnava, el pleca de acasa, iar cand ii spuneam ca nu se simte bine fetita, el imi spunea sa ii dau Facetime pe telefon. De parca la telefon fetita s-ar fi facut bine si asta ar fi avut nevoie", a povestit Madalina.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Amanta,
o blonda focoasa, isi face selfie-uri cu dedicatie pentru sotia lui Gabi Enache
Femeia care l-a ispitit pe Gabriel Enache nu se fereste deloc, fata de sotia fostabalistului. Mai mult, blonda, a carei pagina de socializare dezvaluie fotografii peste masura de incendiare, nu se chinuie foarte tare sa faca din relatia ei cu fotbalistul un secret.

"Ea e Lena, nu stiu foarte multe despre ea.
Nu vreau sa vorbesc multe despre ea, pentru ca atata timp cat ai un copil pe care il lasi departe ca sa vii sa traiesti cu un barbat, crezand ca l-ai prins pe Dumenzeu pe un picior...nu stiu. Nu vreau sa comentez. Din cate am inteles, femeia are o fetita si este crescuta de tatal ei si cam atat. Stiu ca fotografiile pe care le posteaza sunt publice pentru ca eu sa le pot vedea.
In primul cantonament l-am rugat sa imi lase masina pentru ca voiam sa plec cu fetita la munte si mi-a spus ca ar fi bine sa imi inchiriez o masina pentru ca ar fi lasat-o in parcare la stadion", a mai spus ea, indurerata.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.