Amarah, acuzații grave la adresa Biancăi Drăgușanu! Cum ar fi profitat vedeta de naivitatea ei: „E tipul de om care vrea să facă numai bani și a profitat de vulnerabilitatea mea”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 12 ian 2023, 23:55

Cum a profitat vedeta de naivitatea ei: „E tipul de om care vrea să facă numai bani și a profitat de vulnerabilitatea mea”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Amarah, o faimoasă creatoare de conținut de pe TikTok și o imagine reprezentativă a comunității LGBTQ+, a povestit în exclusivitate, la „Detectorul de minciuni”, cum ar fi profitat Bianca Drăgușanu de naivitatea ei.

Invitată în emisiunea „Detectorul de minciuni”, moderată de Oana Radu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Amarah a povestit cum ar fi fost mințită și manipulată de Bianca Drăgușanu, într-un moment în care a fost vulnerabilă.

Cum ar fi profitat Bianca Drăgușanu de Amarah

O întrebare picantă pe care a primit-o Amarah din partea Oanei Radu a fost să spună ce persoană publică nu suportă.

Creatoarea de conținut de pe TikTok a spus, fără ocolișuri, că nu o are la inimă pe Bianca Drăgușanu, deoarece a profitat de vulnerabilitatea ei și a mințit-o.

„Bianca Drăgușanu. Și-a urmărit un interes mârșav, nu și l-a susținut și Bianca Drăgușanu e tipul de om care vrea să facă numai bani și a profitat de vulnerabilitatea mea”, a spus Amarah.

Citește și: „Mă văd mireasă săptămânal”. Este pregătită Bianca Drăgușanu să facă marele pas în relația ei? Primele declarații despre nuntă ale vedetei

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Da (n.r.: a cunoscut-o personal pe Bianca Drăgușanu), păi de aia am venit la București, când am fost eu la București.

M-a invitat să fac operațiile gratuite în condițiile în care eu aveam ceva bănuți strânși să mă operez. Și m-a invitat: nu, noi le facem gratis, pentru că eu sunt Bianca Drăgușanu (n.r.: declarația Biancăi Drăgușanu). Și, cumva, mi-a dat un ghost (n.r.: în traducere: a ignorat-o, nu i-a mai răspuns la mesaje): Ah, da... doctorița mea nu vrea să te opereze (n.r.: declarația Biancăi Drăgușanu), și cam asta a fost.
Dar ea, acum, a spus-o altfel: dacă nu vrea un doctor, te duc la cinci până te operez (n.r.: declarația Biancăi Drăgușanu)”
, a povestit Amarah, despre momentul în care Bianca Drăgușanu a mințit-o.

Amarah, despre Bianca Drăgușanu: „Urmărește cum se fac banii rapid, fără să depună foarte multă muncă”

Amarah a povestit, după ce a fost mințită de Bianca Drăgușanu că o va ajuta să se opereze gratuit, că vedeta este genul de persoană care urmărește cum poate face bani rapid și fără prea mult efort.

Pentru că Amarah este o creatoare de conținut de succes pe TikTok, fosta soție a lui Victor Slav ar fi găsit ocazia perfectă să „învețe” câteva trucuri de la ea, motiv pentru care ar fi ademenit-o cu operațiile ale căror costuri nu vor exista.

Citește și: Bianca Drăgușanu, o nouă schimbare de look. Cum a apărut vedeta pe rețelele de socializare împreună cu fiica ei: "Am foarte mari emoții. Nu m-am mai atins de el de aproape 2 ani!"

„S-a rupt (n.r: legătura) pentru că nu s-a întâmplat nimic, nu a evoluat nimic. Ea știind că eu câștig din TikTok, asta a urmărit. Să facă bani din TikTok. E genul de persoană care urmărește cum se fac banii rapid fără să depună foarte multă muncă, și cred că acolo s-a rupt chestia asta. Dar eu i-am fost foarte dragă și în continuare a susținut că îi sunt dragă”, a mărturisit Amarah.