AMAZOANELE din Strehaia! Pirandele au facut un scandal monstru de fata cu mascatii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:58

Asa atac naprasnic nu am mai intalnit! Furioase din cale-afara ca mascatii iar le cauta barbatii si au venit cu tot cu presa, pirandele si-au varsat nervii pe jurnalisti.

Nici dupa ce ne-au amenintat cu moartea doamnele cu fuste nu s-au lasat si au lansat o ploaie de blesteme. Bolnava, bolnava, dar cand a venit vorba de scandal a sarit prima, spun martorii. Si tot de suparare, una dintre pirande a incercat sa ne alunge, mai ceva ca pe muste, cu baticul din dotare.

 

Adevarata jale s-a pornit abia cand mascatii le-au golit palatul de plasme. Chin

a fost si pentru cei care s-au luptat cu plasma uriasa.  Doi mascati si proprietarul au carat la ea si pentru ca nu incapea in portbagaj, s-au straduit cat au putut sa o indese pe bancheta din spate.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Cel pe care il cautau de fapt anchetatorii a fost de negasit.

El e banuit ca ar fi in spatele unei evaziuni de aproape un milion de euro.

 

Si daca tot au batut drumul pana la palatul lui, sa nu credeti ca anchetatorii au plecat asa cum au venit. Dupa ce au luat plasmele si mai multe documente, i-au saltat pe parintii suspectului si i-au dus la audieri. Asta a starnit si mai mult furia pirandelor.