Cine sunt femeile implicate în accidentul în care a murit Andrei Piedemonte, pilotul de curse. Acestea se luptă între viață și moarte

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 13 sep 2024, 23:11

Femeile rănite în accidentul în care a murit pilotul Andrei Piedemonte erau mamă şi fiică

Sursa: Facebook

Urmări tragice ale accidentului în care a fost implicat pilotul Andrei Piedemonte. Cele două femei rănite în accident sunt mamă și fiică și se zbat între viață ți moarte, la un spital din București.

Femeile rănite în accidentul în care a murit pilotul Andrei Piedemonte erau mamă şi fiică. Una din ele este în comă, iar cealaltă are coloana ruptă. 

Citește și: Mishu a murit la doar 34 de ani, într-un cumplit accident pe autostrada A3. În urmă cu un an, acesta a mai avut un accident și a ajuns în comă la spital

Urmările tragice ale accidentului în care Andrei Piedemonte și-a pierdut viața

Un accident grav petrecut pe drumul european E85, cunoscut ca „Drumul morții”, a avut consecințe devastatoare pentru două femei, mamă și fiică, care se zbat acum între viață și moarte. Cele două victime, în vârstă de 42 și respectiv 20 de ani, au fost transportate de urgență la Spitalul Universitar din București, din cauza stării extrem de grave în care se află.

Mama, de 42 de ani, se află în comă, după ce a suferit multiple policontuzii și un traumatism cranian sever.

Fiica acesteia, de 20 de ani, a fost diagnosticată cu leziuni multiple, inclusiv o fractură complexă la coloana lombară și contuzii la nivelul ficatului și pancreasului. În urma primelor evaluări realizate la Suceava, tânăra a fost stabilizată, dar rănile sunt grave.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Accidentul s-a petrecut joi în localitatea Vadul Moldovei și a avut loc în urma coliziunii dintre un TIR și autoturismul condus de pilotul Andrei Piedemonte, care, din nefericire, și-a pierdut viața din cauza rănilor suferite.

Acesta și cele două victime făceau parte din comisia Federației Române de Automobilism Sportiv și se îndreptau spre Putna, unde urma să se desfășoare etapa a șasea a campionatului național de off-road.

Șoferul TIR-ului a pierdut controlul volanului 

Din primele cercetări, se pare că accidentul a fost cauzat de carosabilul umed. Șoferul camionului, în vârstă de 28 de ani, a pierdut controlul vehiculului după o frânare bruscă, a intrat în derapaj și a lovit frontal autoturismul pilotului. Testele de alcoolemie efectuate de polițiști au arătat că șoferul TIR-ului nu consumase băuturi alcoolice.

Conform publicației  monitorulsv.ro. Inspectorii de trafic de la ISCTR Suceava au deschis o anchetă paralelă pentru a verifica tahograful și starea tehnică a camionului, dar până acum nu au

descoperit nereguli. Conform concluziilor preliminare, accidentul s-ar fi produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum umed, un factor comun pe „Drumul morții”, renumit pentru numărul mare de accidente.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.