„Ambiția celei mai slabe echipe” Ce mesaj a postat Dan Negru în ziua meciului dintre România și Olanda. Prezentatorul l-a comparat pe Florin Niță cu portarul Germaniei

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 02 iul 2024, 10:25

Dan Negru a postat un mesaj de mare impact în ziua meciului dintre România și Olanda, care va putea fi urmărit de la ora 19:00.

Într-o zi importantă pentru românii microbiști, Dan Negru, prezentatorul TV a transmis un mesaj referitor la evoluția sportului în țară și la care sunt, de fapt, adevăratele probleme care stau în spatele succesului din lumea fotbalului.

Dan Negru l-a comparat pe Niță cu portarul Germaniei

În contextul în care povestea impresionantă de viață a lui Florin Niță a devenit cunoscută în ultimele zile, Dan Negru a amintit faptul că românii sunt ambițioși, în ciuda dificultăților și a salariilor mici din țara noastră.

„Când Niță, portarul României, ambala cozonaci la o fabrică din Chiajna, Neuer, portarul Germaniei, avea medic personal la Shalke și venea cu ursulețul preferat la antrenament. Despre asta e tricolorul pe care-l vedeți azi pe toate străzile. Nu e despre fotbal. E despre ambiția celei mai slabe echipe ca valoare de piață. Adică a noastră! Nu ăștia suntem noi, toți?” a scris prezentatorul în postarea sa de pe Instagram.

Citește și: Dan Negru, mesaj naționalist înaintea meciului România-Slovenia: „Ne îndopăm copiii cu ele” Ce a spus despre performanța sportivă în România

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

De ce salariul minim reprezintă încă o problemă în România

Dan Negru nu a putut să nu amintească și de creșterea salariului minim care, în continuare, nu ajută românii să iasă din sărăcie.

Din acest motiv, și fotbaliștii trebuie să treacă peste multe obstacole, de altfel ca orice român care își dorește succesul, însă nu are aceleași posibilități ca în afară.

„Când am prezentat primul meu format internațional de TV, eu câștigam de 5 ori mai puțin decât prezentatorul italian a aceleiași emisiuni. A crescut de ieri salariul minim pe economie la noi. De trei ori mai mult ia un olandez.

Fabricile, fermele, șantierele Europei nu rezistau fără românii care au muncit în ele în anii ăștia. Generația mea a fost învățată să creadă că tot ce e românesc e prost, slab și corupt. Acum au venit copiii noștri. Despre asta e galbenul din orașele europene. Nu despre fotbal. Sunt fanul Europei. Să fim și noi acolo.

Citește și: Pe cine ar alege Dan Negru la conducerea Capitalei: „Dacă aș vota..” Prezentatorul TV și-a exprimat preferințele în mediul online

Prezentatorul italian care câștiga de 5 ori mai mult ca mine a ratat formatul după primul sezon. Eu l-am dus 4 ani! Noi, ăia care am vândut tot și acum importăm ce am vândut! Galbenul de azi e despre noi, egalii lor! Și despre cel mai scurt îndemn de luptă din istorie, cel a lui Avram Iancu: „No gata! No hai!” a mai punctat acesta.

View this post on Instagram

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.