Ambra este noua concurentă din Casa iubirii! Tânăra a făcut dezvăluiri neașteptate din culisele vieții sale! Iată ce legătură există între ea și George! „L-am întâlnit acolo!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 16 feb 2024, 04:40
Foto(6)

Surpriză de proporții pentru băieții din Casa iubirii! O nouă concurentă a intrat în emisiune pentru a-și căuta jumătatea! Iată pe cine admiră Ambra și ce legătură există între ea și George! „Mai vorbim. Suntem prieteni!”

Dacă în prima ediție a acestei săptămâni, fetele au fost luate prin surprindere de apariția unui nou concurent în Casa iubirii, în ediția de astăzi, băieții au fost cei surprinși de intrarea în emisiune a unei noi fete superbe, care a făcut furori cu silueta ei uluitoare și cu felul ei de a fi. Nici bine nu a pășit în platou că băieții au fost curioși să descopere cât mai multe detalii despre ea.

Cine este Ambra, noua concurentă din Casa iubirii! Tânăra a făcut dezvăluiri neașteptate din culisele vieții sale

În ediția de astăzi, în Casa iubirii și-a făcut apariția o nouă concurentă, iar băieții au fost încântați să o întâmpine și să afle cât mai multe lucruri din viață ei. Vizibil emoționată, Ambra a mărturisit încă de când a intrat în platou faptul că îl cunoaște pe George și sunt amici, deoarece tânărul este bun prieten al vărului ei, însă nu s-a înfiripat o idila intre ei, ci au rămas buni prieteni. 

Ambra: Sunt mai emotivă de fel!

Andreea Mantea: Lasă emoțiile! Ce nume frumos! De ce ai emoții și de unde îl cunoști pe George?

Ambra: De la vărul meu! Sunt prieteni! Anul trecut am fost să îl vizitez și l-am întâlnit acolo! Și nimic! Suntem amici!

Andreea Mantea: Și nimic? Nicio scânteie, nimic? Știai că e în Casa iubirii?

Ambra: Știam!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

George: Păi mai vorbim! Suntem prieteni! De când m-am înscris i-am spus! O prietenie atât!

Ambra s-a născut în Italia, însă pe când avea câțiva ani ea și familia ei s-au întors în România, în Brașov.

Această are 21 de ani și este studentă la distanță, la Facultatea de Științe economice și Administrarea afacerilor. În paralel, tânăra a mărturisit că lucrează în domeniul beauty și sprâncene și până de curând a lucrat și că recepționeră în cadrul unei policlinici.
Întrebată când s-a încheiat ultima ei relație, Ambră a dezvăluit faptul că în urmă cu aproximativ un an s-a despărțit de fostul ei iubit, după aproape un an pentru că nu s-au mai înțeles.

„Sunt o fire empatică, empatizez foarte mult cu oamenii! Nu am văzut chiar toate episoadele dar mi-a mai povestit mama, care e fan numărul unu!(...) Nu pot să zic că am un top trei, însă mi-a atras atenția, Marinel, Laurențiu, Ionuț, îmi place foarte mult cum gândești și Patrick, dar e chestia cu Nona!”, a spus Ambra.

Citește și: George este noul concurent din Casa iubirii. Cum au reacționat fetele când l-au văzut pe carismaticul tânăr! „Avem un strop de magie pregătit pentru voi!” Iată ce detalii inedite au ieșit la iveală despre chipeșul George

Citește și: O nouă eliminare în „Casa Iubirii”. Cine este concurentul care a părăsit competiția: „A fost o experiență foarte frumoasă și mă bucur că am fost aici”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.