Ambra, fosta concurentă din Casa Iubirii, a vorbit despre relația dintre Laurențiu și Lorena: „Nu am de ce să fiu geloasă”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 10 aug 2023, 15:55

Ambra, fosta concurentă din Casa Iubirii, a vorbit despre relația dintre Laurențiu și Lorena: „Nu am de ce să fiu geloasă”

Sursa: Captură KANAL D

În cadrul emisiunii „Culisele iubirii”, prezentată de Bianca Comănici, Ambra, fostă concurentă a emisiunii Casa Iubirii, a vorbit despre relațiile formate acum în emisiune, dar mai ales despre Laurențiu și Lorena.

Fosta concurentă din sezonul 2 al emisiunii „Casa Iubirii”, difuzată la Kanal D, a vorbit la Culisele Iubirii despre relația dintre Laurențiu și Lorena. 

Ce a declarat Ambra despre relația dintre Laurențiu și Lorena

Ambra a mărturisit că nu are niciun motiv pentru care să fie geloasă pe aceștia, chiar dacă a existat ceva între ea și Laurențiu.

„Fizic, se potrivesc, îmi place cum le stă împreună. Eu m-am înțeles foarte bine și cu Lorena și îi doresc ce e cel mai bine. Nu am de ce să fiu geloasă”

Citește și: Andy Adetu a vorbit despre relația Siminei cu Bibicioiu: „Cred că era violent cu ea. A pierdut sarcina”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

De asemenea, tânăra a mai spus că atunci când era și ea în emisiune, Lorena nu părea să simtă ceva pentru Laurențiu, dar cu toate acestea, cei doi se potrivesc, în opinia ei.

Ambra a fost concurentă în Casa Iubirii timp de trei luni

Ambra, în vârstă de 21 de ani, s-a născut în Italia, însă câțiva ani mai târziu, ea și familia ei au revenit în România, mai exact în Brașov.

Aceasta este studentă, la distanță, la Facultatea de Științe economice și Administrarea afacerilor. În paralel, tânăra a mărturisit că lucrează în domeniul beauty și până de curând a lucrat și ca recepționeră în cadrul unei policlinici.

Citește și: Andreea Mantea, anunț uluitor pentru concurenții din Casa iubirii! „Regulamentul emisiunii a fost încălcat!” Aflați cine sunt cei patru concurenți vinovați și ce se va întâmpla, miercuri, 9 august, de la 10:00 și 16:30

„Sunt o fire empatică, empatizez foarte mult cu oamenii! Nu am văzut chiar toate episoadele dar mi-a mai povestit mama, care e fan numărul unu!(...) Nu pot să zic că am un top trei, însă mi-a atras atenția, Marinel, Laurențiu, Ionuț, îmi place foarte mult cum gândește și Patrick, dar e chestia cu Nona!”, spunea Ambra despre ea, atunci când s-a prezentat la începutul emisiunii.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.