Amenajează-ți casa mai ușor, cu lucruri practice și moderne

Author: Oana Iosif

Pe măsură ce trec anii se schimbă tendințele în cam toate domeniile nu doar al lumii fashion. În materie de design interior gândește-te numai cât s-au schimbat lucrurile de când ți-ai renovat sau poate construit casa. Ce era la modă atunci, acum arată cam kitschos și nici măcar ție nu-ți mai place decorul din casă. Așadar, dacă simți că ar cam trebui să schimbi aspectul casei, însă nici să nu investești sume astronomice, există site-uri specializate pe această nișă, ce oferă obiecte pentru amenajare în stiluri variate, într-un raport calitate-preț excelent.

Pe astfel de site-uri se pot regăsi obiecte de mobilier și decorațiuni pentru casă, pentru grădină și curte, echipamente și accesorii fitness, produse pentru amenajarea spațiului de lucru, produse pentru copii și animale și multe altele. Dacă locuiești la casă și aveai în gând de ceva timp să îți produci propriile legume o sera de gradina este indispensabilă.

Iată de ce este necesară o seră de grădină

Fie că îți dorești acest lucru pentru consumul propriu, ori poate îți dorești să începi un business local, sera de grădină ajută atât la protejarea plantelor, cât și la creșterea lor adecvată. Și fiindcă internetul este cel mai bun prieten al tău, aici ai mai multe șanse să găsești o varietate de modele, atât cele de tip căsuță din panouri de diferite materiale, cât și cele clasice cu folie. Alege o seră de grădină care să se încadreze în spațiul disponibil pe care îl ai, în forma dorită.

O opțiune ar putea fi o seară verde de tip tunel. Aceasta este ideală pentru cultivarea plantelor, florilor și legumelor. Dispune de ferestre ce pot fi rulate, ce oferă o circulație adecvată a aerului în interior, în același timp împiedicând insectele să intre în seră. Sera dispune de țevi și arcuri de ranforsare pentru a o proteja de vânt. Structura acesteia este robustă, cadrul fiind confecționat din țevi de oțel. Oferă protecție și împotriva ploii, luminii solare intense și a altor factori externi. Ușa se rulează și este largă, oferind un acces optim în seră, fiindu-ți mai ușor să muți lucruri.

Vrei un decor al casei ca pe Pinterest?

Poate că de ceva timp îți doreai să îți schimbi măcar câteva piese de mobilier și decorațiuni din încăperile casei, în design-uri cum ai văzut tu pe internet. Însă știi și tu cât este de greu să găsești asemenea obiecte în orașul tău, fiindcă majoritatea magazinelor de acest gen încă sunt puțin în urmă cu trendurile.

Trebuie mereu să recurgi la mediul online să găsești ce ți-ar plăcea, însă de multe ori nu sunt pe stoc, ori sunt aduse din alte țări și durează săptămâni bune până vin. Există puține magazine online care chiar să aibă un stoc impresionant de mii de produse ca tu să găsești chiar tot ce-ți dorești și care să ți le trimită în câteva zile, însă nu este o misiune imposibilă. Caută un magazin care să aibă prețuri de fabrică, astfel încât să poți face mai multe schimbări.

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.