Amenințare cu bombă într-un liceu din Vaslui! Elevii au fost evacuați de urgență în timp ce dădeau simularea pentru BAC

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 07 sep 2023, 04:10

Elevii au fost evacuați de urgență în timp ce dădeau simularea pentru BAC

Sursa: News.ro - edit Kanal D

O alertă cu bombă a agitat un întreg liceu din Vaslui în această dimineață, 7 decembrie 2022. Sute de elevi au fost evacuați în timp ce susțineau simularea pentru BAC.

Poliția Locală a primit azi dimineață un e-mail în care exista o amenințare cu bombă. A fost vizat Liceul Mihail Kogălniceanu din Vaslui, unde sute de elevi au fost evacuați din incinta școlii în timp ce susțineau simularea pentru Bacalaureat.

Amenințare cu bombă în Liceul Mihail Kogălniceanu din Vaslui

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui a anunţat că Poliţia Locală Vaslui a primit, miercuri, la ora 11:19, pe e-mail, un mesaj cu privire la o bombă din interiorul liceului, respectiv o amenințare.

Citește și: Ce a făcut o tânără după ce a aflat că are cancer în timpul unei nunți. Iubitul ei i-a fost alături până în ultima clipă

Sute de elevi au fost evacuați din incinta școlii, iar autoritățile fac verificările necesare pentru a descoperi eventualele materiale explozive plantate în liceu, relatează  News.ro.

Ce a făcut șoferul vinovat de accidentul din Pasajul Unirii după daunele provocate

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Când Poliția a sosit, niciunul dintre șoferi nu se mai afla în Pasajul Unirii, asta pentru că au mers împreună la secția pentru constatare. Unul dintre șoferi a primit o amendă în valoare de 580 de lei. 

Citește și: Cine este tânăra mamă care a murit într-un cumplit accident în Iași, chiar în ziua în care Moșul Nicolae trebuia să vină la fiul ei. Victima nu a mai avut șansă de scăpare

Prmarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a anunțat că sediul va face plângere penală pentru distrugere pe numele şoferului care a plecat de la locul accidentului.  

„În cursul acestei seri, un nou accident rutier a avut loc în interiorul Pasajului Unirii.(...) N-au fost înregistrate victime, însă şoferul vinovat a fugit de la faţa locului. Goana nu-l va ajuta însă deloc, întrucât accidentul a fost filmat, iar imediat după ce Poliţia Rutieră îl va identifica, îi vom face o plângere penală pentru distrugere! De asemenea, cheltuielile de refacere a elementelor distruse îi vor fi imputate”, este

mesajul transmis de Daniel Băluţă, pe pagina sa de Facebook, acolo unde a postat și filmarea în care se vede cum a avut loc accidentul din Pasajul Unirii. 

Acesta a mai precizat că reprezentanţii autorităţii locale nu vor accepta nicio nerespectare a legii și nu vor ierta nicio distrugere produsă Pasajului Unirii sau oricărui alt obiectiv de investiţii al comunităţii Sectorului 4, indiferent de cât valorează sau de modul în care a fost afectată.