Amenintare cu BOMBA. Un telefon anonim anunta prezenta unui pachet suspect sub masina unei judecatoare VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 nov 2020, 03:35

A fost o zi de pomina in Galati!

Cineva a anuntat la 112 ca a observat un pachet suspect sub masina unei judecatoare, chiar in fata Palatului de Justitie.Imediat locul a fost intesat de piroterhnisti pregatititi pentru ce este mai rau. Costumati in echipamente speciale, pirotehnistii au cercetat mililemetru cu milimetru pachetul care le-a dat fiori reci tuturor celor care au trecut prin zona. Ore ce continea, acea punga lasata langa roata din spate a masinii unei judecatoare?

Dupa ce a fost analizat cu aparate speciale, pachetul suspect a fost ridicat de un pirotehnist cu mare grija.
Doar pericolul exploziei exista in orice moment! Odata pusa punga in masina SRI, pirotehnistii au rasuflat usurati ca nu s-a intamplat nimic grav. Au transportat, imediat, pachetul pe un camp pentru detonare.

Ajunsi cu pachetul pe camp pentru detonare, pirotehnistii au avut parte de o mare surpriza. In coletul suspect erau niste perdele, lasate probabil, de cineva care nu s-a mai ostenit sa le duca pana la container.


 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.