Amenintari fara precedent in casa Puterea dragostei! Alexandra sare sa o bata pe Meda! "Vrei sa te fac afis?" Urmariti o editie incendiara MIERCURI, 27 ianuarie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 feb 2022, 14:03
alexandra de la Puterea dragostei Foto(4)
Alexandra si Meda, cearta apriga!

Meda trece la fapte! Alexandra este amenintata si chiar lovita de Meda, sub privirile ingrozite ale colegelor lor.

Dupa ce in editiile de luni si marti ale emisiunii Puterea dragostei, concurentii au declansat multe situatii conflictuale, nici ziua de miercuri nu pare sa aduca liniste si pace in casa iubirii. De aceasta data se va isca un mare scandal in casa fetelor, iar protagonistele sunt Alexandra si Meda.

Alexandra si Meda ajung din nou la cutite!

Daca ziua de marti a debutat intr-o atmosfera mai relaxata si usor hazlie chiar, cand Meda s-a deghizat in barbat si a intrat in casa baietilor, editia de miercuri, incepe cu un mare scandal iscat intre Alexandra si Meda, eternele rivale.

Dupa un schimb de replici acide, Alexandra incearca sa o loveasca pe Meda cu o perna, moment in care intre cele doua rivale se isca un adevarat razboi.

Nici Meda nu se lasa mai prejos, ci riposteaza cu aceeasi ura si sete de razbunare. Intre cele doua concurente intervin cateva colegele de ale lor insa spiritele tot nu se calmeaza si atunci apar si oamenii din staff pentru a aplana conflictul.

Tot in editia de miercuri, fetele au parte de o mare surpriza, un nou concurent isi face aparitia in cadrul emisiunii.

De departe cea mai uluita dintre concurente va fi Alexandra, care recunoaste ca a avut o idila cu el cu ceva vreme in urma.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aflati pana unde va ajunge certa crunta dintre Alexandra si Meda, dar si ce reactii va starni aparitia noului concurent in casa iubirii, urmarind editia de astazi a emisiunii Puterea dragostei, de la ora 11:00, la Kanal D.

Citeste si: Cine este Meda, noua concurentă de la Puterea dragostei! Cu ce se ocupă în viaţa de zi cu zi

Citeste si: “Puterea Dragostei”, primul loc în audiențe! Kanal D, lider de piață pe două segmente, cu Gala de duminică a reality-ului matrimonial

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.