America vrea asasinarea lui Vladimir Putin! Lindsey Graham: „Cineva din Rusia să-l scoată pe tipul ăsta”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 04 dec 2022, 10:45

America vrea asasinarea lui Vladimir Putin! Lindsey Graham: „Cineva din Rusia să-l scoată pe tipul ăsta”

Sursa: Facebook Lindsey Graham/Pixabay - colaj KANAL D

Lindsey Graham, un senator american, a declarat ieri că Vladimir Putin ar trebui să fie asasinat de poporul rus pentru a face un bine oamenilor din întreaga lume, dar și Rusiei.

Lindsey Graham, un senator american, susține că un serviciu grozav pentru întreaga omenire, dar și pentru Rusia, ar fi ca poporul rus să-l asasineze pe Vladimir Putin, căci doar așa s-ar putea opri invazia în Ucraina.

Lindsey Graham, senator american, încurajează rușii să-l asasineze pe Vladimir Putin

Lindsey Graham susține că finalul invaziei Rusiei în Ucraina va veni doar atunci când cineva îl va ucide pe Vladimir Putin.

„Există un Brutus în Rusia? Există un colonel Stauffenberg mai de succes în armata rusă? Singurul mod în care se termină asta este ca cineva din Rusia să-l scoată pe tipul ăsta. Ai face țării tale, și lumii un serviciu grozav”, a declarat Lindsey Graham.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: LIVE UPDATE A noua zi de război. Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg: „Rusia folosește tipuri de arme care nu sunt permise de legea internațională”

Senatorul american a mai precizat că singurii oameni care pot acționa sunt cei din poporul rus. Lindsey Graham consideră că dacă nu vrei să trăiești în întuneric toată viața, trebuie să iei atitudine.

Citeste si: Se vrea recunoașterea independenței Transnistriei! Regimul separatist de la Tiraspol a făcut cererea după ce Chișinău a cerut să adere la UE

, ,Singurii oameni care pot rezolva acest lucru sunt poporul rus. Ușor de spus, greu de făcut. Dacă nu vrei să trăiești în întuneric pentru tot restul vieții, să fii izolat de restul lumii, într-o sărăcie extremă și să trăiești în întuneric, trebuie să faci un pas”, a mai spus senatorul american, pe pagina sa oficială de Facebook.

Lindsey Graham are peste 30 de ani de experiență în avocatură

Lindsey Graham a fost avocat de peste 30 de ani în U.S Air Force, în serviciu activ, iar apoi a trecut în rezervă. Este considerat o voce puternică în interiorul Partidului Republican când vine vorba de probleme militare și de politică externă.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.