Americanii au venit, au vazut Romania si au plecat! Ce-a ramas in urma lor?

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:53

In urma cu 24 de ore, o adevarata desfasurarea de forte. Justificata, ca doar pe aici trece vicepresedintele american.

Ce s-a intamplat astazi, dupa ce oficialul din Statele Unite a plecat? S-a mai ocupat cineva de nervii soferilor romani? Nimeni nu mai dirijeaza traficul pentru soferii obisnuiti, in lipsa unei coloane oficiale, desi e ora de varf iar traficul este infernal aici.
Sa nu fim rautaciosi si sa intelegem ceva!

Jadarmii de la Brigada Speciala, pirotehnistii, cei de la SPP si SRI participa la misiuni speciale si nu trebuie sa-i vedem zi de zi, la fiecare colt de strada.
Dar, pe drumurile aglomerate si cu risc de producere a accidentelor, ar trebui sa avem parte macar de cativa politisti de la rutiera, chiar daca Joe Biden a plecat. Acum urmeaza vestea cea mai proasta: americanii au plecat si, din pacate, nu au uitat aici... nivelul lor de trai! De departe, cea mai mare diferenta intre romani si americani! Sa vorbim de taxe, spre exemplu… Un roman ramane fara 52 de procente din salariul net care merge la stat… Fata de situatia din Romania!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Un

american plateste taxe  federale si locale de cel mult 23 la suta din salariu. Adica jumatate fata de un roman. Un roman munceste 6 luni pentru a-si achita taxele. Un american, aproximativ 2 luni… Sa mai continuam?