Americanu din La Bloc, invitat la Teo Show! Are sau nu Emil Mitrache mari probleme financiare?

Autor: Andrei Ionescu
Emil Mitrache, Americanu din La Bloc
Sursa: Kanal D

Americanu din La Bloc, Emil Mitrache, a fost invitat astăzi la Teo Show. Emil Mitrache a lămurit și subiectul presupuselor mari probleme financiare.

Emil Mitrache, cel care a interpretat rolul Americanului din serialul La Bloc, a fost unul dintre invitații emisiunii Teo Show de astăzi. Despre Americanu din La Bloc presa a scris că ar avea mari probleme financiare, scriind chiar despre el că este falit.

Americanu are doi copii, iar el și soția lui au decis ca el să stea în concediu de creștere a copilului.

"Fac peste trei săptămâni 56. Bine, știu că n-arăt, dar asta e. Am făcut și sport. Am profesat în mecanică, am fost ultima generație care am prins repartiția. Acum sunt ghid turistic.

Mai întâi am avut copii și pe urmă m-am căsătorit. Aș lucra și ieri în televiziune. Cât am stat 3 ani în concediu n-a mai bătut nimeni la geam. Știi cum e, părăsești competiția și nu te mai caută nimeni", a mărturisit Americanu din La Bloc.

Citeste si: Emil Mitrache a declansat bomba! A facut-o pe Ana Maria sa rada asa cum numai ea stie VIDEO

Americanu din La Bloc, mari probleme financiare? Emil Mitrache a lămurit subiectul

Americanu din La Bloc s-a arătat dezamăgit despre articolele din ziare, care îl dau falit și cu mari probleme financiare.

Emil Mitrache a dat și exemplul unor colegi de-ai săi, care sunt puși în situația unor situații delicate din pricina articolelor scrise în presă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"M-a șocat... uluitor, ce-a ajuns Americanu! Știi ce mă doare: că astea rămân. Și poate vede cineva, un angajator, de 14 ani se scrie că am probleme financiare, îți dai seama că se întreabă: "Ăsta de 14 ani are numai probleme financiare? Dar ce face ăsta, dă în păcănele, pe femei?". Ar trebui să fie o deontologie, n-ar trebui verificate informațiile astea? Din 3 surse? Păi dacă tu nu mă suni pe mine?

Și hai, că eu am probleme financiare, dar am fost în țară... Toată lumea mă întreba dacă a murit nea Popa. Când pui un titlu "A murit! Nea Popa..." și vezi că a murit un câine, mă întreabă dacă Nelu s-a călugărit. Nu s-a călugărit Nelu.

Mă afectează lipsa de profesionalism...

Sunt atâția care au probleme nu numai cu banii, cu legea.

Poate că ăla care scrie are probleme cu banii, scrie articolul să ia și el niște bani", a spus Emil Mitrache, cel cunoscut drept "Americanu din La Bloc", la Teo Show.

Emil Mitrache a fondat trupa de umor TACT, el mărturisind la Teo Show că l-a cooptat ulterior pe Dragoș Moștenescu. Cel mai cunoscut rol al lui Emil Mitrache este cel al Americanului din sitcom-ul "La Bloc". Datorită popularității acelui personaj și acelui sitcom toată lumea îl cunoaște pe Emil Mitrache drept "Americanu din La Bloc".

Citeste si: Emil Mitrache, tătic pentru a doua oară!

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.