AMI, goala pusca! Fotografia INCENDIARA care i-a innebunit pe barbati

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 09 sep 2020, 19:55
cantareata AMI

Cantareata AMI, fosta concurenta a echipei “Faimosii” de la Exatlon si-a uluit fanii pe retelele de socializare prin intermediul unor imagini fierbinti.

Frumoasa artista a postat de curand o poza pe pagina ei se Instagram in care apare imbracata doar cu o pereche de bikini. Fotografia a devenit pe loc virala si a atras aprecieri si comentarii din partea fanilor.

Iata postarea incendiara: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A M I 🎙O F F I C I A L (@ami_official_insta) on

Pe cat de frumosa, pe atat de talentata

In varsta de 29 de ani, AMI a devenit cunoscuta publicului datorita vocii sale care s-a auzit pentru prima data in super hit-ul „Trumpet Lights“, piesa care a ajuns rapid la inimile publicului roman.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Au urmat proiecte precum „Otra Vez“, „Playa En Costa Rica”, sau “Somnu` nu ma ia”. Colaborarile dintre Grasu XXL si AMI la piese precum „Deja Vu” sau „3 lucruri” au fost foarte apreciate de fani, iar reinterpretarea piesei Laurei Stoica, “Un actor grabit”, a sensibilizat publicul. Cea mai recenta colaborare a artistei ”Sunt bine”, cu Tostogan’S, a fost apreciata de public, reusind sa stranga peste 3 milioane de vizualizari.

Frumoasa artista este pasionata de fitness si adepta unui stil de viata echilibrat, sanatos.

„In adolescenta am trecut printr-o perioada in care eram mereu subestimata din cauza inaltimii, chiar si in cariera mea de artist mi s-a spus ca sunt prea mica si ca nu voi reusi niciodata sa razbat. Initial, am fost demoralizata si au inceput frustrarile. Dar, cu timpul, am privit latura pozitiva a acestor provocari si mi-am dat seama ca sunt un atu spre a ma ambitiona sa lupt si sa imi demonstrez, mie in primul rand,

ca aceasta <imperfectiune> este ceea ce ma face speciala. E vorba despre acceptare, iubire de sine s curajul de a fi mereu autentic”, a declarat AMI.