Amna i-a cucerit pe români cu vocea ei, iar acum vrea să le demonstreze celor care o îndrăgesc că nu este doar o artistă talentată, ci și o femeie foarte puternică. Amna a acceptat provocarea Survivor România și va încerca să își depășească limitele în cadrul competiției.

Amna a fost eliminata de la Surivor Romania. 

Citeste si: Ce se întâmplă cu Amna după ce s-a întors de la Survivor România 2021? A făcut anunțul în miez de noapte: „Nu am...”

Amna, pe numele ei real Andreea Cristina Frunzareanu, este una dintre cele mai bune voci feminine din România, astfel că nu e de mirare că piesele pe care le lansează sunt pe placul fanilor și se transformă rapid în hituri, melodiile reușind să strângă o mulțime de vizualizări în mediul online. Amna se poate lăuda cu o voce specială, dar și cu o siluetă subțire, vedeta dezvăluind că a reușit să slăbească 4 kilograme în pandemie, totul datorită unui regim alimentar echilibrat, dar și pentru că face sport în mod constant. 

CV Amna. Cu ce se ocupa înainte de Survivor 2021?

Amna aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare, având în vedere că este una dintre cele mai iubite artiste ale industriei muzicale pop din România. Cântăreața a mărturisit că pasiunea pentru muzică o are de la o vârstă foarte fragedă și că a știut tot timpul că își dorește să își construiască o carieră în domeniul muzical.

Amna s-a lansat pe piața muzicală din România în anul 2012, cu melodia “Tell me why”, un featuring realizat cu Tom Boxer. La acel moment, piesa interpretată de Amna s-a bucurat de un succes fantastic, aceasta ocupând primele poziții în topurile radiourilor din România, dar și din străinătate. Melodia a devenit cunoscută în țări ca Spania, Argentina, Tunisia, Armenia sau Polonia. 

Date Biografice Amna

Vârstă: 36 ani

Înălțime:  1,57 metri

Greutate: 49-50 kilograme

 

Echipă: Faimoșii

Numele real al Amnei este Andreea Cristina Frunzareanu. Artista s-a născut pe data de 24 martie 1984, în Slatina. Amna este o artistă de succes, iar cariera sa a luat un avant fulminant, odată cu cel de-al doilea single lansat, “She bangs”. Ulterior, cântăreața a lansat mai multe piese în colaborare cu alți artiști din țară.

Dacă în plan muzical a demonstrat că merită aprecierea publicului, acum, Amna a acceptat provocarea Survivor România, dorind să le arate fanilor o altă latură a ei.

“Am avut nevoie de o schimbare și am simțit nevoia să îmi curăț sufletul. Nu am mai călătorit de un an și ceva și, când a venit această propunere, am zis că o astfel de experiență mă va întări și mă va ajută să îmi descopăr limitele. Cu siguranță voi fi o femeie mai puternică. Sunt un om extrem de bun, întotdeauna mi-a plăcut să lucrez în echipa, sunt o fire constructivă, sunt sensibilă, s-ar putea să plâng dacă țipă cineva la mine. Voi face față cu greu lipsurilor, dar merg acolo cu dorința de a reuși”, a declarat Amna. 

Galerie FOTO. Ce imagini postează Amna pe Instagram

Amna are o mulțime de fani, iar pe instagram este urmărită de 282 mii de urmăritori. Având o personalitate puternică și o energie debordantă, artista este foarte îndrăgită de public, iar imaginile pe care le postează în mediul online reușesc să strângă rapid multe aprecieri și comentarii. Amna publică fotografii atât din viața ei personală, cât și profesională.