Amna a ajuns la capătul puterilor și a făcut totul public. Artista este hărțuită de un bărbat pe rețelele de socializare, care îi trimite zeci de mesaje zilnic: ”Mă disperă”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 05 iul 2023, 02:25

Amna a ajuns la capătul puterilor și a făcut totul public

Sursa: Instagram Amna

Amna a ajuns la limita răbdării! Un bărbat necunoscut o terorizează cu mesaje de ceva timp, fie pe rețelele de socializare, fie pe e-mail. Artista a mai dezvăluit că a fost urmărită și pe drumul spre casă, chiar până pe strada unde locuiește.

De ceva timp, Amna trăiește cu teama că ceva rău i s-ar putea întâmpla, astfel a făcut totul public în mediul online, acolo unde este foarte activă și își ține urmăritorii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Recent, artista a dezvăluit că este hărțuită de un bărbat pe rețelele de socializare, care îi trimite zeci de mesaje zilnic.

Amna este hărțuită de un bărbat în mediul online 

Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” a dezvăluit că bărbatul care o hărțuiește se recomandă ”Eugen”, dar nu știe mai multe detalii despre identitatea lui.

Amna primește zilnic zeci de mesaje din partea acestui bărbat, așa că l-a blocat peste tot. Bărbatul nu s-a lăsat descurajat și acum îi trimite e-mail-uri vedetei. 

Până acum, artista nu a luat în seamă ceea ce se întâmplă și nu a apelat la autorități, căci nu i s-a întâmplat nimic rău.

Însă, în cazul în care va întrece limita, blondina va lua măsuri legale. 

Citeste si: Exclusiv! Amna, adevărul despre ce a supărat-o cel mai tare la Bravo, ai stil! Celebrities: "Am reacționat ca niște pensionari!"

M-a disperat, l-am blocat peste tot, mă disperă. Îmi dă mesaje și pe Instagram, și pe mail și peste tot. Pe Facebook și pe Instagram l-am blocat, însă acum îmi dă mail-uri.

L-am blocat acum și acolo, să vedem ce mai face. Momentan nu m-am gândit să apelez la poliție, nu a venit peste mine sau ceva, Doamne ferește, dar e foarte stresant, uite ce îmi scrie acolo, îmi scrie kilometri.”, a declarat Amna pentru  spynews.ro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Bărbatul respectiv o asaltează pe vedetă cu mesaje lungi, în care îi spune că se teme că acesta își va reface viața.

“Toate mesajele sunt de genul ăsta, kilometrice, zice că a fost cu mine, că nu-și revine, că nu poate să treacă. Nu am aflat încă cine e… Auzi la el, casă de piatră…! Lui îi e teamă că mă căsătoresc și că mă pierde.”

, a mai spus solista.

Amna nu se află pentru prima dată în această situație. Pe Instagram, aceasta a mai precizat că a mai fost urmărită pe drumul către casă, chiar până pe strada unde locuiește și se teme pentru siguranța ei.

“Din acest moment, spațiul meu va fi spațiul meu, casa mea va fi casa mea.

Când intru pe stradă nu vreau să mai găsesc oameni care vin de la concerte sau în drum spre concerte. (…)

Nu vreau să mă uit stânga dreapta, să văd dacă mă urmărește cineva.”, a mai precizat ea.

Citeste si: După 9 ani de căsătorie, Amna a decis ca este mai bine să își continue viața singură, iar fiul ei a devenit prioritatea numărul unu. Cum reușește artista să se împartă între scenă și viața de familie