Amna a revenit in Romania de la Survivor Romania 2021. Ce a declarat vedeta imediat ce a aterizat pe aeroport

Author: Alice Popescu
Actualizat: 25 ian 2021, 09:23
Amna a revenit in Romania de la Survivor 2021

Amna a fost prima concurenta eliminata de la Survivor Romania 2021, insa nu a reusit sa paraseasca Republica Dominicana decat dupa doua saptamani din cauza starii precare de sanatate.

Amna a ajuns azi-noapte pe aeroportul din Romania dupa un zbor extrem de obositor din Republica Dominicana. Frumoasa catareata a fost nevoita sa petreaca mai multe zile in Republica Dominicana dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021 deoarece accidentarile suferite in cadrul competitiei nu i-au permis sa plece spre Romania, medicii fiind extrem de stricti cu privire la starea ei de sanatate.

Insa, Amna si-a tinut tot timpul la curent fanii si familia cu tot ce face in Republica Dominicana. Vedeta din echipa Faimosilor a recunoscut ca in cazul ei, dorul de familie si cei dragi si-au pus amprenta asupra psihicului ei in cadrul competitiei. Chiar intr-una din zilele in care se recupera in cadrul spitalului destinat concurentilor Survivor Romania 2021 a marturisit ca s-a obisnuit cu greu in jungla dominicana in care multe nopti Faimosii au dormit sub cerul liber si unde misunau peste tot tarantule si soparle.

Pentru Amna, aceasta imagine a fost greu de digerat, fiind o persoana extrem de sensiblia. La venirea in tara, pe aeroportul din Romania, Amna, a declarat ca: "Acomodarea, cu totul cu noua viata, nu mai mai puteam conecta cu ce e acasa. Ma intrebam ce se intampla, sunt pe o insula, intri in viata asta, insa acasa se intampla totul. Le multumesc tuturor celor car em-au sustinut. Eu am fost mereu o persoana transparenta si asta s-a vazut, oamenii care sunt cu tot sufletul se vad si de la distanta si din apropiere.
Eu mi-am vazut mereu de bucatica mea, de feliuta mea si cred ca e o provocare pentru mine ca eu sunt un om destul de transant si am luptat foarte mult cu mine sa nu imi patez imaginea. E foarte greu sa fii civilizat cand esti infometat, va garantez..."

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Amna a fost prima concurenta eliminata la Survivor Romania 2021  din echipa Faimosilor. Tot din echipa Faimosilor, in cadrul Consiliului de eliminare, Costi Ionita a parasit si el competitia. Alaturi de Faimos au mai fost propusi Alexandra Stan so Roxana Nemes, insa votul publicului a decis: Costi Ionita este cel care paraseste Survivor Romania 2021.