Amna este noua concurentă Bravo, ai stil! Celebrities! Prima apariție a cântăreței în cadrul competiției

Author: Alice Popescu
Actualizat: 30 nov 2021, 14:44

Cum au reactionat concurentele la vederea Amnei in platoul Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Amna o înlocuiește pe Mădălina Pamfile la Bravo, ai stil Celebrities după ce fosta concurentă a fost descalificată.

Amna este noua concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities care i-a luat locul Madalinei Pamfile după ce aceasta a fost descalificata în urma faptului că fost infectata cu coronavirus. Cântăreață a intrat în platoul emisiunii încrezătoare, iar cele care s-au bucurat cel mai tare au fost Anda Adam și Adina Halas.

Amna a înlocuit-o pe Madalina Pamfile în cadrul competiției Bravo, ai stil! Celebrities, iar prezenta ei în cadrul competiției cu siguranță vă aduce competitivitate în rândul celorlalte concurente.

Citeste si: Anunțul-bombă făcut de Mădălina Pamfile la câteva minute după ce a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities

Cine este Amna, noua concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities

Amna aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare, având în vedere că este una dintre cele mai iubite artiste ale industriei muzicale pop din România.

Cântăreața a mărturisit că pasiunea pentru muzică o are de la o vârstă foarte fragedă și că a știut tot timpul că își dorește să își construiască o carieră în domeniul muzical.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Amna s-a lansat pe piața muzicală din România în anul 2012, cu melodia “Tell me why”, un featuring realizat cu Tom Boxer.

La acel moment, piesa interpretată de Amna s-a bucurat de un succes fantastic, aceasta ocupând primele poziții în topurile radiourilor din România, dar și din străînătate. Melodia a devenit cunoscută în țări că Spania, Argentina, Tunisia, Armenia sau Polonia. 

Amna a acceptat provocarea de a intra in competitia Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Reacția concurentelor Bravo, ai stil! Celebrities după descalificarea Mădălinei Pamfile din competiție!

Cantareata are una dintre cele mai bune voci feminine din România, astfel că nu e de mirare că piesele pe care le lansează sunt pe placul fanilor și se transformă rapid în hituri, melodiile reușind să strângă o mulțime de vizualizări în mediul online. Amna se poate lăuda cu o voce specială, dar și cu o siluetă subțire, vedeta dezvăluind că a reușit să slăbească 4 kilograme în pandemie, totul datorită unui regim alimentar echilibrat, dar și pentru că face sport în mod constant. 

Cum au primit-o toate concurentele Bravo, ai stil! Celebrities și ce reacții au avut odată cu apariția artistei în cadrul show-ului, puteți vedea în ediția de miercuri a competiției de stil, de la ora 22:30!