Amna intervine în conflictul dintre Viviana Sposub și Raluca Dumitru: "N-ai cum să te prefaci aici, iți dai arama pe față orice ai fi!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 22 sep 2022, 11:05

Noi discutii in contradictoriu intre Viviana Sposub si Raluca Dumitru

Sursa: Captură KANAL D

Raluca Dumitru si Viviana Sposub nu au lamurit deplin ce s-a intamplat in Gala eliminatorie de sambata trecuta la Bravo, ai stil! Celebrities.

Desi încearcă să se facă cât mai clare în discurs și să lămurească fiecare punctul de vedere care a dus la situația din Gala eliminatorie când Viviana a votat-o pe Raluca Dumitru fiind în pericol de a parași competiția Bravo, ai stil! Celebrities, cele doua nu găsesc un punct comun și ceva "se scurtcircuitează" după cum spune chiar iubita lui George Burcea.

Raluca Dumitru si Viviana Sposub, noi dezbateri pe tema votului spre eliminare din Gala Bravo, ai stil! Celebrities

Însă Amna are și ea un punct de vedere în toată aceasta situație spunând că nu avea cum să o voteze pe Viviana pentru că aceasta a ajutat-o și nu i-a greșit cu nimic, iar pe Adina Halas nu avea cum pentru că sunt prietene și cea care a calcat pe bec în ce o privește este Raluca Dumitru.

Raluca Dumitru: "Stiu că am greșit cu acel loc de parcare.

Nu trebuia să o pun nici pe Amna să își mute mașină și nici să-i spun Mellinei."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Amna, consternata de atitudinea Ralucai Dumitru: "Si-a dat arama pe fata!"

Amna: "Aici nu te poți preface, e că și pe insula.

Mori de somn, mori de oboseala și iți dai arama pe fata. N-ai cum să te prefaci orice ai fi tu. Plus că atunci când a plecat Nicoleta și-a cam dat seama că a cam rămas singura pe segmentul ăla pentru că din ce stiu Nico avea clinciuri cu Viviana, dar Raluca în fiecare zi a avut ceva cu catecineva. La Raluca nu mă așteptam pentru că o știam de cel mai mult timp dintre fete și cumva ți se pare că oamenii te tratează cum îi tratezi tu, dar ei te tratează cum vor ei.
Eu tratez pe țoață lumea cu respect. Nu poți să vii să faci legea parcărilor."