Amna isi drege vocea cu un desert din ou si vin! Iata reteta!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:09

Devenita celebra pe plaiurile mioritice cu piesa “Tell me why”, Amna reprezinta si un model pentru adolescente prin stilul ei de viata sanatos. Cantareata face sport frecvent si doar o singura zi pe saptamana isi permite sa manance dulciuri, in special, Zabaione, un desert italian delicios, pe baza de ou, o adevarata desfatare pentru corzile vocale.



Devenita celebra pe plaiurile mioritice cu piesa “Tell me why”, Amna reprezinta  si un model  pentru adolescente prin stilul ei de viata sanatos. Cantareata face sport frecvent si doar o singura zi pe saptamana isi permite sa manance dulciuri, in special, Zabaione, un desert italian delicios, pe baza de ou, o adevarata desfatare pentru corzile vocale.

“Este delicios! Face si bine la corzile vocale, ceea ce este foarte important pentru o cantareata!”, declara  Amna pentru WOWbiz.ro.
Cantareata dezvaluie si reteta: “Se amesteca opt galbenusuri de ou cu 160 de grame de zahar pana se obtine o crema densa. Se pune la foc mic, pentru cateva minute, si se adauga incet-incet vinul alb sau coniacul, amestecand continuu pana ce compozitia se ingroasa. Se serveste apoi intr-un pahar, in farfurie sau intr-un bol, alaturi de piscoturi sau fructe”.

Amna recunoaste ca nu este un as in bucatarie, dar se straduieste sa deprinda cateva secrete din arta gatitului.


“Sunt mereu pe drumuri, intre concerte, fie in tara, fie in strainatate, deci nu prea am timp sa stau in bucatarie. Totusi, sunt constienta de faptul ca o femeie completa trebuie sa stie sa faca mancare. Am inceput cu deserturile, de la care cu greu ma pot abtine, si voi continua cu felurile principale”, spune solista, care ia lectii de gatit de la cei mai cunoscuti bucatari din Romania.
(Cornelia Ionescu)

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.