AMNA, sarcina cu probleme! Vezi cum a depasit momentele dificile cantareata

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:04

Se spune ca o femeie înfloreste când ramâne însarcinata. Pentru cântareata Amna nu a fost, însa, deloc asa.

Cantareata Amna a uimit o tara intreaga! Burtica ei crestea pe zi ce trece, dar nimeni nu si-a dat seama. „ primele 3 luni nu e bine asa spui, nu stii daca sarcina se prinde”, a explicat superstitioasa Amna de ce a tinut secretul.„ Dupa aceste 3 luni am inceput sa am probleme pe care nu le doresc nimanui, am ajuns la spital ”

Superstitioasa, Amna a tinut secretul si dupa aceasta perioada: „ am avut 2 prietene foarte apropiate care au pierdut copilul si este cumplit  sa vorbesti despre ceva si sa

se uite lumea la burtica, sa dai explicatii.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

In luna august, isi va tine copilasul in brate, dar va trebui sa fie foarte atenta! Obisnuita sa aiba un trup sculptat, cantareata se plange de kilogramele acumulate... Doar a luat pana acum 7 kilograme in greutate.
Si ii este teama ca  in ultimul trimestru de sarcina, corpul ei se va modifica si mai mult. Inainte Amna mergea zilnic la sala, acum, programul blondei s-a schimbat!  Doar e viitoare mamica! Acum s-a apucat de treaba: „ am invatat niste exercitii relaxante. In mare parte, le faceam acasa, dar nu stiam daca imi folosesc in perioada aceasta sau nu”, a spus viitoarea mamica.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.