Amna si-a pus tarantule in par de Halloween!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:05

Amna a ales ca la petrecerea de Halloween sa isi puna in par doua tarantule si sa isi acopere ochiul stang cu un desen sub forma de panza de paianjen.

Amna a ales ca la petrecerea de Halloween sa isi puna in par doua tarantule si sa isi acopere ochiul stang cu un desen sub forma de panza de paianjen.

”Am vrut o coafura extravaganta, dar in acelasi timp usor de purtat: o combinatie intre coafura Umei Thurman din rolul Poison Ivy si cea pe care a avut-o Christinei Aguilera, atunci cand a fost Spider Queen. Am gasit doua accesorii de par, sub forma de tarantula, care s-au potrivit perfect cu coafura.
Minunatia a fost realizata de cei de la B.Energy, centrul in care fac sport, dar ma si ingrijesc”
, spune solista.

Amna sarbatoreste inca din adolescenta Halloween-ul, iar an de an isi strange prietenii si organizeaza o petrecere privata “monstruoasa”.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/amnaaa-6453bb0f4480b37168044c607c0fd8b5.jpg
”La liceul pe care l-am absolvit, George Cosbuc, organizam an de an petreceri de Halloween. Apoi, am continuat sa facem astfel de petreceri si la facultate.
Am fost an de an personaje precum Catwoman, vampir, Cruela sau vrajitoare”
, declara artista.

Sarbatoarea de Halloween este ultimul prilej de relaxare si distractie din aceasa toamna pentru Amna. Artista incepe luna noiembrie in forta cu o serie de concerte care debuteaza in Polonia si continua cu America Latina.

 

Taguri: