"Amy s-a reincarnat intr-un fluture". Janis Winehouse, mama artistei, despre disparitia fiicei sale

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 aug 2021, 15:15

Janis Winehouse, mama regretatei cantarete Amy Winehouse, a vorbit intr-un interviu despre suferinta provocata de moartea prematura a fiicei sale.

" E din ce in ce mai greu", a marturisit aceasta in pragul comemorarii a un an de la disparitia lui Amy Winehouse. Mama artistei a mai dezvaluit ca are momente cand se trezeste in hohote de plans, iar ideea ca fiica ei s-a reincarnat intr-un fluture o mai linisteste. Intr-un interviu acordat unei reviste, Janis Winehouse a declarat:" Sunt sigura ca fiica mea s-a reincarnat intr-un fluture deoarece iubea libertatea, iar a zbura iti ofera acest sentiment".
Mama cantaretei a adaugat ca este de neconsolat atunci cand aude din intamplare in locurile publice difuzandu-se vreo melodie a lui Amy Winehouse. Familia artistei va comemora un an de la trecerea ei in nefiinta conform traditiei iudaice, rugandu-se pentru sufletul ei si aprinzand lumanari. Diva muzicii soul s-a stins din viata pe 23 iulie 2011, in casa ei din Londra, in urma unei intoxicatii cu alcool.

Parintii lui Amy Winehouse la Gala Premiilor Grammy
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/hepta-987515-resized-0bf037286a1cc472bc29a71c196b29fc.jpg